Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Szomorú hírt kapott Kulcsár Edina

Szomorú hírt kapott Kulcsár Edina
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nagyon csalódott a szépség.

Pénteken posztolt a Facebookjára Kulcsár EdinaKulcsár Edinamodell,műsorvezető,divattervező 27cikk2galéria1videóMég több róla egy fotót, amin láthatóan búslakodik. Azt írta, azért szomorú, mert idén utoljára vezethette az Aktív című műsort, és azt még egyelőre nem tudni, mi lesz 2017-ben a TV2 képernyőjén látható műsor sorsa.

A legfrissebb hírek szerint az Aktív megszűnik, és ezzel együtt Kulcsár EdinaKulcsár Edinamodell,műsorvezető,divattervező 27cikk2galéria1videóMég több róla műsorvezetői munkája is. 2017-től már nem sugározzák egyáltalán a műsort.

Az Édes Élet című produkcióban biztosan látható lesz még a 25 éves szépségkirálynő, és előfordulhat, hogy a csatornánál szánnak még neki más szerepet is, de a népszerű hírműsor háziasszonyként már biztosan nem találkozhatnak vele a nézők.

Edinának nem volt jó kedve már akkor sem, amikor kiderült, az idei utolsó Aktívot forgatja, a műsor megszűnése hallatán biztosan még jobban el van kenődve. De aggodalomra semmi ok, a tehetséges és szép lányra hamar rátalálnak majd a lehetőségek.

Olvasd el ezt is!

Szurkolunk neki.

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!