Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ryan Gosling: "Budapest egy csodálatos város!"

Europress
Ryan Gosling: "Budapest egy csodálatos város!"
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A színész Jimmy Kimmel show-jában mesélt magyarországi élményeiről.

A színész a Szárnyas fejvadász 2. részének forgatása miatt érkezett Magyarországra, és 5 hónapot forgatott hazánkban Harrison FordHarrison Fordszínész13cikk1galéria1videóMég több róladal karöltve. Erről mesélt Jimmy KimmelJimmy Kimmelműsorvezető5cikk0galéria1videóMég több róla talk show-jában pár napja, ahol arra a kérdésre, hogy ajánlaná-e a magyar fővárost az ismerőseinek, azt válaszolta: "Persze, Budapest egy csodálatos város!"

Ezután főleg a Harrison FordHarrison Fordszínész13cikk1galéria1videóMég több róladal való közös munkáról, és a köztük kialakult kapcsolatról érdeklődött a műsorvezető Ryannél, aki elmondta: szerinte Harrison elképesztően vicces figura, és nagy élmény volt vele együtt dolgozni! Majd elmesélt egy vicces andekdotát is: nézd meg az alábbi videóban!

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Ryan GoslingRyan Goslingszínész63cikk5galéria9videóMég több róla egy budapesti étteremben ebédelt - Fotó!

Te is szívesen összefutottál volna a színésszel a fővárosban?

Fizess elő a JOY-ra és kedvezményesen juthatsz hozzá a Runner's World magazinhoz is! 3 JOY + 3 Runner's World az alábbi áron!

Csak 2500 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!