Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Lehet, hogy ő lesz az új Dumbledore?

Lehet, hogy ő lesz az új Dumbledore?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Juj, de izgi!

Jared Harris, akinek édesapja, Richard játszotta Albus Dumbledore szerepét a Harry Potter filmekben, izgalmas dolgot jelentett ki. Előfordulhat, hogy elhunyt édesapja helyét ő veszi át, és Dumbledore bőrébe bújik a Legendás állatok és megfigyelésük film következő részeiben.

Richard Harris a második rész utolsó forgatási napjain kómába esett, majd 2002-ben, a film bemutatása előtt két héttel meghalt. Helyét Michael Gambonvette át.

Azt már megerősítették a film készítői, hogy a nagy varázsló tényleg feltűnik majd a filmekben, és nemsokára felröppent a hír, hogy az eredeti Dumbledore-t alakító színész fia, Jared veszi majd fel a Roxfort igazgatójának talárját. A színész hamarosan nyilvánosság előtt is beszélt erről a dologról, és azt mondta, lehetséges, hogy így lesz, de nem rajta múlik, hanem a film készítőin.


Kép
Olvasd el ezt is!

Mi szurkolunk neki, az tuti.

Ezek az apróságok komoly károkat okozhatnak a kapcsolatodban

Vannak nyilvánvaló dolgok – például a hűtlenség –, amelyek aláássák a jó kapcsolatot a pároddal, és persze vannak olyan történések is, amelyek lassan settenkedve növelik a köztetek lévő távolságot.

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!