Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Már vártuk! Íme, A szépség és szörnyeteg első teljes előzetese

Már vártuk! Íme, A szépség és szörnyeteg első teljes előzetese
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
2017 március! Jegyezd fel a naptáradba!

Már csak néhány hónap, és végre megérkezik a mozikba Emma WatsonEmma Watsonszínésznő63cikk13galéria5videóMég több róla új filmje, A Szépség és a szörnyeteg. Sokáig csak egy-két képet láthattunk belőle, de mostanra végre elkészült az előzetes, ami egyszerre gyönyörű, izgalmas, és egy kicsit meg is borzongunk tőle. A filmben Emma WatsonEmma Watsonszínésznő63cikk13galéria5videóMég több róla partnere Dan Stevens, aki nagyon jóképű, és tökéletesen alakítja majd elmaszkírozva is a szörnyeteget. A Hermioneként megismert színésznőnél jobbat pedig aligha találhattak volna a szerepre. A trailer láttán szerintünk igazán tökéletes Belle lett belőle.

Ha megnézed az előzetest, biztos, hogy azonnal fel is jegyzed a dátumot: 2017. március 17. Ekkor érkezik meg az amerikai mozikba a film, és nagyon reméljük, hogy Magyarországon sem kell rá tovább várni.

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Emma WatsonEmma Watsonszínésznő63cikk13galéria5videóMég több róla és egy csúfra maszkírozott szívtipró színész A szépség és a szörnyetegben – az első fotók

Neked hogy tetszik?

Fizess elő a JOY-ra és kedvezményesen juthatsz hozzá a Runner's World magazinhoz is! 3 JOY + 3 Runner's World az alábbi áron!

Csak 2500 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!