Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

El sem hinnéd, ki játssza majd Dumbledore szerelmét

El sem hinnéd, ki játssza majd Dumbledore szerelmét
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Csak ámulunk...

Bár J.K.Rowling már megszellőztette az infót, hogy a nagy varázsló, Dumbledore a férfiakhoz vonzódott. Na, de arra nem számítottunk, hogy ez a szál nyomon követhető lesz majd a Harry Potter spin-off filmekben.

A Legendás állatok és megfigyelésük film első részét rövid időn belül láthatod a moziban, és nemsokára érkeznek ennek folytatásai is. A film rendezője, David Yates megerősítette a napok óta keringő pletykákat, miszerint Gellert Grindelwald sötét varázslót, Dumbledore fiatalkori szerelmét Johnny DeppJohnny Deppszínész46cikk4galéria7videóMég több róla játssza majd.

Kép

A rendező szerint inspiráló és a szerepre tökéletesen illő személy lesz A karib tenger kalózai sztárja, a frissen elvált Johnny DeppJohnny Deppszínész46cikk4galéria7videóMég több róla. Az Amber Heard-ügy miatt sokan felhördültek a színész neve miatt, de a rendező erre csak annyit mondott, Hollywood és a színész szakma ilyen, egyik nap utálnak, másik nap sikeres vagy, és imádnak. Jobb ebből az ügyből kihagyni Depp magánéletét, és elfogadni, nála jobban talán senki nem alakítaná a sötét varázslót.

Azt még nem tudni, ki alakítja majd Dumbledore-t, de bizonyára erre is fény derül hamarosan.

Juj, de izgi!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!