Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Adele-nek egy pasi sem mondhatja, hogy borotválja le a lábát!

Adele-nek egy pasi sem mondhatja, hogy borotválja le a lábát!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az angyalarcú, csodás hangú énekesnő jól megmondta a magáét.

Imádjuk AdeleAdeleÉnekesnő41cikk2galéria14videóMég több róla-t! Hihetetlenül jül énekel, jó a stílusa és még jófej is. Ezúttal a Vanity Fair magazinnak mondott valami olyat, amin egyszerre fogsz meglepődni, nevetni és igazat is adni neki. Elárulta, egyetlen embernek engedi, hogy a szemöldökén igazítson, de mivel a kozmetikus Los Angelesben él, van, hogy heteket vár egy igazításra. Na, de nem a szemöldöke volt az egyetlen szőrzet, amiről beszélt. AdeleAdeleÉnekesnő41cikk2galéria14videóMég több róla elmondta ugyanis, hogy mit rejtenek a földig érő fellépőruhái. Az énekesnő nem túl gyakran szőrteleníti a lábát. Az interjúja előtt például leborotválta, de azelőtt több, mint egy hónapig hozzá sem nyúlt.

Úgy gondolta, a rajongók a koncertjei első sorában biztosan kiszúrták, de eddig senkinek sem tűnt fel, hogy AdeleAdeleÉnekesnő41cikk2galéria14videóMég több róla-nek rendszeresen szőrös a lába. Feltették neki a kérdést, mit szól ehhez párja, Simon Konecki. Az énekesnő egyszerűen annyit felelt, neki egy férfi sem mondhatja meg, hogy borotválja le a lábát. "Borotválja a sajátját, ha akarja, az enyémre ne mondjon semmit" - mondta ki egészen nyersen AdeleAdeleÉnekesnő41cikk2galéria14videóMég több róla.

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Nincs ennél szebb ajándék: AdeleAdeleÉnekesnő41cikk2galéria14videóMég több róla szerelme különleges meglepetéssel készült az évfordulójukra
gif

Ennyi! Egyetértesz vele?

Fizess elő a JOY-ra és kedvezményesen juthatsz hozzá a Runner's World magazinhoz is! 3 JOY + 3 Runner's World az alábbi áron!

Csak 2500 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!