Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ezzel a csodaszép műsorvezetővel jött össze Király Viktor

Király Viktor Facebook
Ezzel a csodaszép műsorvezetővel jött össze Király Viktor
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Már egy ideje csiripelik a madarak, hogy Király Viktor újra foglalt, most viszont meg is erősítette a híreket!

Egy ideje azt rebesgetik, hogy Király ViktorKirály Viktorénekes, zeneíró28cikk1galéria8videóMég több róla becsajozott, és egy gyönyörű modellel szűrte össze a levet, akit a Star Academy munkálatai alatt ismert meg. Viktor a tehetségkutató egyik zsűritagja, új barátnője pedig Nagy Réka, aki backstage adásokat vezette. Réka egyébként amellett, hogy a nagy sikerű magyar sorozatban, az Aranyéletben is szerepel, az egyik legkeresettebb Modell magyarországon - szerepelt már a JOY-ban is a Barbie babás divatanyagunkban is - , nem meglepő, hogy megakadt rajta az énekes szeme. Most a Story magazinnak egy interjúban megerősítette a híreszteléseket, ezt alul találod.

Kép
forrás: JOY magazin, 2015 márciusi szám

„Valóban ismerkedünk egymással, és egyre közelebb kerülünk egymáshoz. Randizgatunk, hogy még jobban megismerjük a másikat. Meglátjuk, mit hoz a jövő, hamarosan kiderül, mi lesz a kapcsolatunkból. Ennél többet egyelőre nem mondhatok, már csak azért sem, mert nem akarok elkiabálni semmit”

- Király ViktorKirály Viktorénekes, zeneíró28cikk1galéria8videóMég több róla a Story magazinnak
Olvasd el ezt is!

Mit szólsz a pároshoz, szerinted összeillenek?

Fizess elő a JOY-ra és kedvezményesen juthatsz hozzá a Runner's World magazinhoz is! 3 JOY + 3 Runner's World az alábbi áron!

Csak 2500 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!