Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Micsoda hír! Taylor Swift és Calvin Harris újra együtt?

Europress
Micsoda hír! Taylor Swift és Calvin Harris újra együtt?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A történetük kezd követhetetlenül szövevényessé válni…

Szóval, hol is kezdjük? Taylor SwiftTaylor Swifténekesnő, színésznő130cikk18galéria20videóMég több róla és Calvin HarrisCalvin HarrisDJ, Énekes, Dalszövegíró, Producer40cikk5galéria2videóMég több róla tavaly áprilisban tették hivatalossá a kapcsolatukat, majd volt egy pár pletyka a szakításukról, de az idei év nyaráig együtt voltak. Majd következett egy csúnya szakítás, ami után gyorsan összejött az énekesnő Tom Hiddletsonnal. Eddig megvan?

Nem csak a magánéletben, de az üzletben is összekülönböztek, ettől pedig csak jobban elfajult a köztük lévő ellentét. Aztán fokozta a helyzetet, hogy Calvin állítólag összeállt Tommal, hogy felkészítse, milyen módon vegye fel a harcot Taylor sajtósaival szemben. Akárhonnan nézzük, ebből eléggé úgy tűnt, hogy Calvin és Taylor egész egyszerűen gyűlölik egymást.

Most még is arról szólnak a hírek, hogy felvették a kapcsolatot, eleinte csak telefonon beszéltek, de később személyesen is találkoztak. Állítólag mostanra nyugodtak le bennük a kedélyek, és ha a szerelem nem is tért (még) vissza, állítólag barátként, tisztelettel és szeretettel tekintenek a másikra.

Szerinted jó ötlet újra összejönniük?
Igen
Nem
Megosztom az eredményt
A hét gazdikeresője: Kalán néni

Kalánka egy rövid lábú, vicces fülű, hihetetlenül humoros személyiségű tacskó keverék szuka, aki ugyan valahol tíz év körül van, de viselkedése és egészségi állapota alapján egy középkorú kutyával is bátran versenyre kelhet. Kalánka lakáshoz szokott, autózni tud és mindenkivel nagyon barátságos.

Az inspiráció, amit kerestél! Íme, a 10 legszebb manikűr esküvőre (nem csak menyasszonyoknak)

Valami geometrikus, valami csillogó, valami minimalista, valami virágos...

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!