Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ezt látnod kell! Ilyen lenne a Backstreet Boys, ha 6 tagú lenne!

Ezt látnod kell! Ilyen lenne a Backstreet Boys, ha 6 tagú lenne!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A '90-es évek minden szempontból trendinek számít, hiszen igazi zenei gyöngyszemeket rejtett az az évtized. Elég csak a Backstreet Boys-ra gondolnunk!

James Corden neve lassan már itthon is egyre ismerősebben cseng majd! Igen, ő a CBS-en futó The Late, Late Night Show házigazdája, akinek köszönhetően ma már tudjuk, hogy: Michelle Obama-nak milyen jól megy a karaoke, vagy éppenséggel Selena Gomezt se kell félteni ha egy random hullámvasutazásról van szó.

Corden szerint napjaink fiúbandái - mint például a nemrég feloszlott One Direction - teljesen mások, mint hajdanán a Backstreet Boys volt. Az új generáció tini-ikonjai már szűk nadrágban és Vans cipőben állnak a színpadra, ő viszont visszasírja azokat az időket, mikor a fiúk egyen fellépőruhákban és gondosan felépített koreográfiával próbálták meghódítani lányok millióinak a szívét.

Egyszóval több se kellett, össze is álltak egy Everybody erejéig! Íme hát a hattagú banda...

A fellépés apropója persze kicsit reklámszagú is volt! Hiszen a Backstreet Boys egyébként egy időre visszatér, ugyanis szerződést kötöttek a Las Vegas-i Planet Hollywood Resort & Casinóval. Így 2017 március 1-től egészen július 1-ig tekintheti meg majd a nagyérdemű 'Larger Than Life' névre keresztelt önálló műsorukat. A jegyek értékesítése októberben kezdődik, és eddig csak egy dolog biztos: az érdeklődés már most hatalmas a fiúk iránt.

Tetszik ez a rögtönzött, új 6 fős felállás?

Nem hiszel a szemednek, ha meglátod, hogy néznek ki most a világhírű Anne Geddes-babák

Különleges fotók készültek évtizedekkel a híres babafotók után!

Hogyan tartsunk rendet a konyhában kamra nélkül is?

Sokan közülünk, akik kis lakásban, vagy házban laknak próbálnak a konyha területére koncentrálni, azt bővíteni és így elmarad a kamra kialakításásnak lehetősége. Egy ilyen háztartás káosz nélküli vezetése nem egyszerű dolog. Valódi kihívás, mellyel nem vagy egyedül, és nem szégyen, ha segítségre szorulsz! Néhány tippet megosztunk Veled, ami nekünk bevált!

Napi horoszkóp május 30.: a Bikáknak végre sínen van az életük, az Ikrek komoly elhatározásra jutnak

Ma is érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert fontos dolgokat tudhatsz meg a csillagjegyedből!

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!