Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ezt látnod kell! Ilyen lenne a Backstreet Boys, ha 6 tagú lenne!

Ezt látnod kell! Ilyen lenne a Backstreet Boys, ha 6 tagú lenne!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A '90-es évek minden szempontból trendinek számít, hiszen igazi zenei gyöngyszemeket rejtett az az évtized. Elég csak a Backstreet Boys-ra gondolnunk!

James Corden neve lassan már itthon is egyre ismerősebben cseng majd! Igen, ő a CBS-en futó The Late, Late Night Show házigazdája, akinek köszönhetően ma már tudjuk, hogy: Michelle Obama-nak milyen jól megy a karaoke, vagy éppenséggel Selena Gomezt se kell félteni ha egy random hullámvasutazásról van szó.

Corden szerint napjaink fiúbandái - mint például a nemrég feloszlott One Direction - teljesen mások, mint hajdanán a Backstreet Boys volt. Az új generáció tini-ikonjai már szűk nadrágban és Vans cipőben állnak a színpadra, ő viszont visszasírja azokat az időket, mikor a fiúk egyen fellépőruhákban és gondosan felépített koreográfiával próbálták meghódítani lányok millióinak a szívét.

Egyszóval több se kellett, össze is álltak egy Everybody erejéig! Íme hát a hattagú banda...

A fellépés apropója persze kicsit reklámszagú is volt! Hiszen a Backstreet Boys egyébként egy időre visszatér, ugyanis szerződést kötöttek a Las Vegas-i Planet Hollywood Resort & Casinóval. Így 2017 március 1-től egészen július 1-ig tekintheti meg majd a nagyérdemű 'Larger Than Life' névre keresztelt önálló műsorukat. A jegyek értékesítése októberben kezdődik, és eddig csak egy dolog biztos: az érdeklődés már most hatalmas a fiúk iránt.

Tetszik ez a rögtönzött, új 6 fős felállás?

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!