Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Váratlan fordulat: Marion Cotillard babát vár

Europress
Váratlan fordulat: Marion Cotillard babát vár
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A hét döbbenetét okozta, amikor kiderült, hogy Angelina Jolie elválik Brad Pittől, és felröppentek a hírek, hogy a színész Marion Cotillarddal szűrte össze a levet. Marion végre kommentálta a híreket és egy hatalmas bejelentést tett!
Olvasd el ezt is!

A francia színésznő az Instagram-oldalán tette közhírré, hogy várandós:

„Ez lesz az első és egyetlen reakcióm azokra a hírekre, amelyek az elmúlt 24 órában végigsöpörtek rólam. Nem szokásom kommentelni az ilyen ügyeket, de ez az egész helyzet már olyan hatással van a szeretteimre, hogy meg kell szólalnom. Először is, évekkel ezelőtt megismertem életem férfiját, a fiam és a hasamban fejlődő gyermekünk édesapját. Ő a szerelmem, a legjobb barátom, az egyetlen, akire szükségem van. Másrészt, azoknak, akik úgy vélik, hogy tönkretettem valamit, köszönöm szépen. Ez az egész mélységesen lesújt. Őszintén remélem, hogy a média és a gyűlölködők, akik gyorsan ítélkeznek mások felett is hamarosan rendbe jönnek. Végül, azt kívánom Angelinának és Bradnek, akiket hihetetlenül tisztelek, hogy leljenek békére ebben a káoszban. Szeretettel, Marion.”

- Marion Cotillard

Örülünk, hogy Marion boldog szerelmével, és annak is, hogy Brad nem csalta meg vele Angelinát, de annak még inkább, hogy ilyen boldogság elé néznek Cotillardék. reméljük, Angie és Brad is hamarosan feldolgozza ezt a nehéz helyzetet.

Gratulálunk Marionnak!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!