Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

Wow! Megérkezett Zoella első lakberendezési és lifestyle kollekciója!

Wow! Megérkezett Zoella első lakberendezési és lifestyle kollekciója!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Zoe Sugg, azaz Zoella, az egyik leghíresebb angol YouTuber piacra dobta az első home kollekcióját, ami nagy durranásnak ígérkezik!

Örülhetnek Zoella rajongói, ugyanis a YouTube-sztár a szépség- és testápolási termékei után egy új, lakberendezési kollekcióval örvendeztette meg őket! A Zoella Lifestyle néven futó home cuccok és egyéb kiegészítők idén ősztől vásárolhatóak meg (pontos dátumot még sajnos nem közöltek), Zoe Instagramján pedig már meg is nézheted, hogy mikre is csaphatsz majd le.

Párnák, gyertyák, jegyzettömbök, ceruzák, termoszok és ajándékszettek is vannak a kollekcióban, amelyben a rosegold mellett a pasztell színek dominálnak. A sajtó és néhány szerencsés rajongó már testközelből is láthatta a szuper cuccokat, ugyanis Zoella egy teljes apartmant rendezett be velük, amiben csak az áltata tervezett kiegészítők kaptak helyet.

Az alábbi fotók magukért beszélnek!

Neked tetszik a kollekció? Fogsz vásárolni valamit?

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Igen, jól olvasod: a válószelfi az új őrület az interneten - te képes lennél ilyesmire?

Szakítani sosem jó dolog, elválni pedig ha lehet, még ennél is rosszabb – de nem mindenki szerint!

A kereséshez kezdj el gépelni!