Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Tudtad? A Bridget Jones babát vár egy fontos régi szereplő nélkül készült el!

Tudtad? A Bridget Jones babát vár egy fontos régi szereplő nélkül készült el!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A Bridget Jones filmek legújabb részében csak futólag tűnik fel a történet egyik régebbi kulcsszereplője.

És hogy kiről is van szó? Nos, biztosan nem Mark Darcy-ról, és nem is Bridget szüleiről, vagy legjobb barátairől, akiket láthatunk a filmet beharangozó trailerekben. A film egyik szomorúbb kezdőjelenete is ehhez a személyhez köthető, de nem akarjuk lelőni a poént: hogy kiről is van szó, az kiderül szeptember 15-én, amikor végre nálunk is bemutatják a várva várt mozit!

De hogy addig se maradj új infó nélkül, annyit elárulhatunk: az új film ott indul, hogy Bridget szakított Mark Darcyval, és negyvenes szingliként úgy dönt, hogy mostantól csakis hírproduceri munkájára koncentrál, és barátokkal veszi körül magát.

Kép

Mégis az élet úgy hozza, hogy Bridget megismerkedik egy Jack nevű jóképű amerikaival (Patrick Dempsey), aki úgy udvarol neki, ahogy Mark Darcy soha! Majd jön a hirtelen fordulat: hősnőnk teherbe esik, de van egy bökkenő: csak 50 százalékos bizonyossággal tudja a babája apjának kilétét...

Akik egyébként olvasták Helen Fielding legutóbbi könyvét, a Bridget Jones naplój 3.- Bolondulásig címűt, azok valószínűleg már tudják is a választ a nagy kérdésre: ki az apa? A film története ugyanis a 3. könyvet megelőző évekről szól!

Ki az apa? Hamarosan kiderül...
Ki az apa? Hamarosan kiderül...

Várod már a filmet?

Olvasd el ezt is!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!