Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Majdnem csalók áldozata lett Nagy Adri

Facebook/Nagy Adri
Majdnem csalók áldozata lett Nagy Adri
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A hamarosan a Sztárban sztárban debütáló énekesnő a közösségi oldalán osztotta meg a durva esetet, amiről szeretné, ha minél többen értesülnének.

A csalók telefonon keresték meg az énekesnőt, és azt állították: az egyik mobilszolgáltató játékán nyert 130 ezer forintot. Azt mondták: ahhoz, hogy ezt átvegye a lakásához legközelebbi ATM-be kellene elmennie, mert már utalják is az összeget. Csakhogy Adri már régen másik szolgáltatóhoz tartozott, és nem csak ez keltett gyanút benne, hanem a férfi furcsa, fenyegetőző stílusa és tájszólása is...

Gyorsan mérlegelt és megköszönte a lehetőséget, majd elköszönt az ismeretlentől. Ekkor már tudta: majdnem csalás áldozata lett! Az énekesnő ismeretségi körében is történt sajnos hasonló eset, ezért Adri azt mondja: nem riad vissza attól sem, hogy feljelentést tegyen, hiszen a csaló telefonszáma megvan neki.

Kép
forrás: TV2
Olvasd el ezt is!

Veled történt már hasonló eset?

A hét gazdikeresője: Kalán néni

Kalánka egy rövid lábú, vicces fülű, hihetetlenül humoros személyiségű tacskó keverék szuka, aki ugyan valahol tíz év körül van, de viselkedése és egészségi állapota alapján egy középkorú kutyával is bátran versenyre kelhet. Kalánka lakáshoz szokott, autózni tud és mindenkivel nagyon barátságos.

Az inspiráció, amit kerestél! Íme, a 10 legszebb manikűr esküvőre (nem csak menyasszonyoknak)

Valami geometrikus, valami csillogó, valami minimalista, valami virágos...

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!