Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Majdnem csalók áldozata lett Nagy Adri

Facebook/Nagy Adri
Majdnem csalók áldozata lett Nagy Adri
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A hamarosan a Sztárban sztárban debütáló énekesnő a közösségi oldalán osztotta meg a durva esetet, amiről szeretné, ha minél többen értesülnének.

A csalók telefonon keresték meg az énekesnőt, és azt állították: az egyik mobilszolgáltató játékán nyert 130 ezer forintot. Azt mondták: ahhoz, hogy ezt átvegye a lakásához legközelebbi ATM-be kellene elmennie, mert már utalják is az összeget. Csakhogy Adri már régen másik szolgáltatóhoz tartozott, és nem csak ez keltett gyanút benne, hanem a férfi furcsa, fenyegetőző stílusa és tájszólása is...

Gyorsan mérlegelt és megköszönte a lehetőséget, majd elköszönt az ismeretlentől. Ekkor már tudta: majdnem csalás áldozata lett! Az énekesnő ismeretségi körében is történt sajnos hasonló eset, ezért Adri azt mondja: nem riad vissza attól sem, hogy feljelentést tegyen, hiszen a csaló telefonszáma megvan neki.

Kép
forrás: TV2
Olvasd el ezt is!

Veled történt már hasonló eset?

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!