Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Gyászol Hugh Jackman: közeli szerettét veszítette el

Europress
Gyászol Hugh Jackman: közeli szerettét veszítette el
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A számára egyik legfontosabb embert veszített el...
Olvasd el ezt is!

Hugh JackmanHugh JackmanSzínész, Filmproducer13cikk0galéria0videóMég több róla az Instagramján tett közzé a hírt, hogy elveszítette a számára egyik legfontosabb nőt, aki pedig nem más, mint az anyósa, Fay. Gyönyörű szavakkal búcsúzott tőle, amelyből kiderül, hogy valóban mennyire közel álltak egymáshoz. Irigylésre méltó volt a kettejük közötti kapcsolat.

“Szerencsés vagyok, hogy azt mondhatom, Fay Duncan volt az anyósom. Egyike volt a legnagyszerűbb nőknek, akivel valaha is találkoztam. Bölcs, vicces, kedves, szemtelen, nagyvonalú és igazi vezéregyéniség. Akkora ajándékot kapott az élettől, hogy mindig neki volt igaza… Ez számára nagy teher lehetett, mégis türelmes volt velünk, halandókkal. Fay, jobban szeretlek, mint ahogy azt szavakkal ki lehet fejezni.”

- Hugh JackmanHugh JackmanSzínész, Filmproducer13cikk0galéria0videóMég több róla
Olvasd el ezt is!

Amikor Hugh-nál rákot diagnosztizáltak, Fay végig mellette állt, segített átvészelni a nehéz időket. A kölcsönös tisztelet és szeretet, amit egymás irán éreztek, hihetetlenül megindító.

Őszinte részvétünk az egész családnak!

Miért mondj NEMET a kutyás társkeresőre

Óriási felháborodást váltott ki az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában bemutatkozó új kutyás „szolgáltatás”, mely érthetetlen és felfoghatatlan módon teljesen szembemegy a felelős kutyatartás alapvető szabályaival és elfogadott normáival.

Cseppet sem szokványos! Ez a nő a koszorúslányok helyett fiúkkal készített esküvői fotósorozatot

A cuki és megható esküvő előtti fotókért mindenki odavan. Rebeca Abrantes viszont kisebb problémával nézett szembe, amikor elkezdte szervezni a fotózást: nem voltak olyan barátnői, akik részt vettek volna rajta.

Amikor Kate Middleton még csak kísérletezett a ruhákkal – 20 fotó, ami akkor készült, amikor Katalin és Vilmos csak randizgattak!

Katalin hercegné stílusa most maga a tökély, ám volt idő, amikor ő sem mindig tudta, mi áll jól neki.

Szabad edzeni, ha megjön? Ez a fitneszes csaj tudja a választ!

Egy hónapban bizony van pár nap, amikor lehet, hogy még az edzés sem esik jól... Vajon ilyenkor szabad sportolni – vagy jobb a pihenés?

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!