Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Chris Brown megint bajban van: újra letartóztatták a rappert!

Europress
Chris Brown megint bajban van: újra letartóztatták a rappert!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Már meg sem lepődünk, hogy megint róla szólnak a hírek...

Sokunk retinájába beleégtek azok a fotók, amiket Rihanna tett közzé még 2009-ben, miután akkori szerelme, Chris Brown csúnyán összeverte az énekesnőt. Úgy tűnik, hogy a balhés rapper most egy újabb rendőrségi ügy elé nézhet, ugyanis tegnap letartóztatták fegyverrel való visszaélésért! És a vád nem csupán ennyi, Chris ugyanis állítólag pisztollyal fenyegetett meg egy nőt, aki a feljelentést tette ellene. A rendőrség és a kommandósok azonnal a helyszínre siettek, körbevették az énekes házát és őrizetbe vették a sztárt.

Kép
forrás: Europress

A vicc az egészben az, hogy egy nap után el is engedték a rappert, aki óriási összegű óvadék ellenében távozhatott a börtönből, ügyvédje pedig azt nyilatkozta: természetesen nem igazak a vádak és Chris ártatlan.

És hogy mi a még "viccesebb"? Le sem telt a történtek után a 24 óra, de a sztár másnap egy új dalt harangozott be a közösségi oldalain, amelynek a címe What Would You Do? Nos, mi a rajongói helyében elgondolkodnánk a felvetett kérdésen, és nem csodálkoznánk, ha sokan közülök elpártolnának a botrányos életű zenész mellől a történtek után...

Te mit szólsz ehhez? Szerinted is ártatlan a rapper?

Olvasd el ezt is!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!