Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ezért nem hízott meg Renée Zellweger a Bridget Jones új része kedvéért

Ezért nem hízott meg Renée Zellweger a Bridget Jones új része kedvéért
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A Bridget Jones naplója első két része miatt alaposan kikerekedett a főszereplő, de a harmadik részben nem láthatunk rajta plusz kilókat. Miért?

Renée ZellwegerRenée ZellwegerSzínésznő, Énekesnő10cikk1galéria0videóMég több rólaről mindenkinek a kissé duci, álmai férfiját kereső vicces szingli, Bridget Jones jut eszébe. Nos, a Bridget Jones babát vár-ban látható Bridget Jones továbbra is vicces, az álmai férfija rész is stimmel, de a duci már egyálralán nem. A színésznő egy interjúban elmondta, miért nem hízott meg a harmadik film miatt. A film rendezője, Sharon Maguire azt szerette volna bemutatni a nézőknek, hogy az állandó súlyproblémákkal küzdő Bridget végre elérte álmai alakját, de attól még az élete nem lett tökéletes. A rendező végül rávette Renéet, hogy ezúttal ne szedjen fel plusz kilókat.

"Nem voltam biztos benne, hogy ez jó ötlet, hiszen mindenkinek vannak olyan dolgai, amikről azt gondolja, hogy rossz, mint például Bridgetnek a súlya. Ezekről a dolgokról azt gondoljuk, meg kell őket változtatni, és addig teszünk értük, amíg ez meg nem történik, egész életünkben." - mondta a színésznő.

Olvasd el ezt is!

Az biztos, hogy nagyon csinos lesz az új filmben!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!