Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Tovább gyűrűzik a Selena-Justin botrány: az énekes törölte magát Instagramról!

Tovább gyűrűzik a Selena-Justin botrány: az énekes törölte magát Instagramról!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Egyre durvább az üzengetés a két sztár között...A legújabb posztokban Selena már megcsalást is emleget!

Pár napja indult a kommentháború, és még mindig nem csillapodik: Justin és Selena üzengetése egyre inkább eldurvult! Az alábbi cikkünkben elolvashatod hogyan kezdődött az egész vita, ami most még jobban elfajult:

Az énekes legújabb üzenete Selenának pedig így hangzik: "Vicces, hogy egyesek engem használnak fel arra, hogy magukra írányítsák a média figyelmét! Szomorú. Én nem az az ember vagyok, aki gyűlöletet akarna kapni bárkitől, és remélem, hogy ti is inkább kedvesek lesztek egymással és az én barátaimmal is. És igen, szeretem a rajongóimat!"

Sofia és Justin: a srác rajongói nem igazán örülnek az új szerelemnek...
Sofia és Justin: a srác rajongói nem igazán örülnek az új szerelemnek...

Persze nem kellett sokat várni az énekesnő válaszára sem: "Vicces, hogy akik többszörösen megcsalták a párjukat, azok mutogatnak ujjal azokra, akik megbocsátóak és támogatók voltak az egész idő alatt. Nem csoda, hogy a rajongók mérgesek. Szomorú. Minden jót!"

Erre Justin a következőt írta: "Szóval én megcsaltalak... Akkor talán elfeledkeztél magadról és Zayn-ról?" (Zayn MalikZayn Malikénekes19cikk1galéria3videóMég több rólara, a One Direction énekesére célozva ezzel).

A legújabb hír pedig nem más, mint hogy Justin törölte magát Instagramról, ahogy azt korábban már pedzegette! A nagyjából 80 millió követővel rendelkező sztártól valószínűleg erre senki sem számított, így Selena is meglepődve fogadta a hírt. Majd nem sokkal ezután az énekesnő megbánását fejezte ki Snapchaten a korábbi kommentjei miatt, az alábbi fotóval:

Kép

Nos, reméljük, hogy itt le is zárul a vita, mert ha így folytatják, valószínűleg mindketten csak rosszul jönnek majd ki a dologból...

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Selena GomezSelena GomezSzínésznő, Énekesnő89cikk5galéria12videóMég több róla elzúgott a színpadon, de úgy kezelte a helyzetet, mint egy profi

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!