Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Férjhez ment a magyar énekesnő, Lola

Férjhez ment a magyar énekesnő, Lola
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Hindu szertartás szerint fogadott örök hűséget a magyar énekesnő és szerelme.

LolaLolaénekesnő11cikk0galéria3videóMég több róla, és párja, Bence hindu esküvőn mondták ki a boldogító igent, bár egyelőre még nem hivatalosan. Az Örök szerelem napján köttetett jelképes házasságot egy budapesti ékszerüzletben, amely azt szeretné, ha augusztus nyolcadika a szerelemé lenne. Erre a napra ezért mini Las Vegassá változott az Andrássy út, ahol bárki házasságot köthetett egy rövid szertartás keretében.

Kép
Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! LolaLolaénekesnő11cikk0galéria3videóMég több róla bikiniben mutatta meg szexi alakját

Kétféle fogadalom közül választhattak a párok: eldönthették, hogy keresztény vagy hindu pap áldja meg a szerelmüket. Loláék hindu szertartás szerint, Baktai Ádám hindu pap segítségével fogadtak örök hűséget egymásnak.

"Nagyon romantikus volt kimondani az igent! A hindu esküvő nem volt annyira idegen, mert nagyon érdeklődöm ezen kultúra iránt. Szeretek jógázni, voltam oldásokon, mondok mantrákat, ezek nagyon megnyugtatnak és szeretem csinálni őket. Nagyon tetszett a mint Las Vegas esküvők ötlete, mert egy igazi nagy esküvő rengeteg stresszel jár, sokszor hallani, hogy a menyasszony kikészül mire az oltár elé kerül. Itt sokkal lazábban lehet mindezt csinálni, ami nem azt jelenti, hogy nem szeretjük a másikat, csak nincs rajtunk az a sok teher. Kvázi egy főpróbának is fel lehet fogni. Aki eljön és jól érzi magát, az nyugodtan férjhez mehet, de aki már ilyen helyzetben feszeng, az fújja le az egészet. Mi az előbbi táborhoz tartoztunk, nagyon élveztük, és már készülünk az igazi menyegzőre" - mondta LolaLolaénekesnő11cikk0galéria3videóMég több róla

Kép

Loláék igazi esküvőjének dátuma sincs már messze, hamarosan kiderül az időpont. Nagyon izgalmas!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!