Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Gólyahír: megszületett a sztár gyereke, és ez az év legédesebb babafotója!

Gólyahír: megszületett a sztár gyereke, és ez az év legédesebb babafotója!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Jamie Oliver családjába megérkezett az 5. gyerek, az első róla készült fotó pedig annyira szép, hogy teljesen elolvadtunk!
Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Jamie OliverJamie OliverSzakács10cikk2galéria0videóMég több róla megnyitotta első budapesti éttermét, ki is próbáltuk!

Teljesen egészségesen jött világra a sztárséf és feleségének 5. babája, a kisfiúnak egyelőre még nem választottak nevet, de már megosztották a nagyvilággal, mennyire cuki:

És végre megtörtént, srácok! KISFIÚ! Az egész Oliver család nagyon meg van lepődve, és boldog. Biztonságban megérkezett, az édesanyja nagyon nagyon fantasztikus volt, hihetetlenül megkomponált, természetes szülés volt, a két nagyobbik lányom bejött a legvégén, és nagyon érzelmes volt ahogy a szemtanúi lehettek ennek a csodás pillanatnak. 3,6 kilogramm (ez 16 csomagnyi vaj, kedves sütők), egyszóval, most mind pihenünk, hosszú nap volt, hatalmas szeretettel...isten áldja a kisfiamat, hurrá!!! Szeretet nektek világ anyukái, annyira fantasztikusk vagytok hogy eldobom az agyam…u.i.: még nincsenek babaneveink

- lelkendezett instagramján Jamie.

A büszke anyuka egy intim, szoptatós képet osztott meg az instagramján az újszülöttel:

Jools azt is megosztotta a követőkkel, hogy a két nagyobbik lánya jelen volt a szülésnél, és ők vágták el közösen a köldökzsinórt.

A házaspárnak már van 3 lánya, és egy fiuk, mindegyiküknek nagyon különleges, kettő vagy három keresztnévből álló nevük van, amik általában valamilyen cuki szóból állnak: a lányok, Poppy Honey 14, Daisy Boo 13, Petal Blossom Rainbow 7 évesek, a fiú, Buddy Bear Maurice mindjárt 6 éves. Kíváncsiak vagyunk, milyen névkreációt kap a legkisebb Oliver.

Gratulálunk a családnak!

Olvasd el ezt is!
Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!