Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

A srác, akitől a „Goodbye” is jól szól!

A srác, akitől a „Goodbye” is jól szól!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A francia DJ, Feder Goodbye című dalával tavaly sorra hódította meg a slágerlistákat, majd bezsebelte a Legjobb új francia DJ címet is. A Balaton Soundon pedig azt is elmesélte nekünk, hogy gyerekként milyen karrierről álmodott!

Emlékszel még rá, hogy mikor kezdődött ez a szerelem a zene irányába?

Húsz éves voltam, amikor elkezdtem játszani – éppen Londonban tanultam, amikor vettem egy laptopot és zenélgettem rajta. Aztán visszamentem Párizsba tanulni és egy kis időre abbahagytam ezt az egész Feder projektet. Majd két évvel ezelőtt jött a Goodbye című dal, ami meghozta nekem a hírnevet...

Mindig is ezzel szerettél volna foglalkozni?

Nem, valójában nem. Gyerekként orvos szerettem volna lenni (nevet). Aztán rájöttem, hogy a zene még inkább vonz, szóval végül emellett tettem le a voksomat.

Milyen zenén nőttél fel?

Rengeteg house és hip-hop zenét hallgattam. Imádtam például Axwell-t, vagy Diplo-t, mindkettőjüket kiváló szakembernek tartom.

Fesztiválról fesztiválra utazol, melyik volt eddig a legjobb élményed?

A tavaly balatoni! (nevet) Igazából nagyon szerencsés vagyok, mert tényleg rengeteg jó helyre mehetek fellépni, és nehéz is kiemelni egyet. Most úgy érzem, hogy életem egyik legjobb élménye a Solidays fesztivál volt Párizsban.

Milyen terveid vannak még az idei évre?

A nyarat azt végigutazom, az már biztos. Aztán október végén jön az új dalom, majd jövőre szeretném kiadni a következő albumomat. És persze szeretnék nagyon sokat dolgozni!

És mikor jut időd a pihenésre?

Ritkán! Hogy őszinte legyek ez a szakma elég kemény, rengeteg munkával jár. Éppen ezért csak akkor lehet jól csinálni, ha tényleges elkötelezed magad a szakmának. Én megtettem és nagyon élvezem minden egyes percét a munkának. A Goodbye egy tökéletes indítás volt, és úgy látom, hogy a Blind című dalomat is szereti a közönség... Ezek a visszajelzések pedig még több erőt adnak!

A közösségi oldalaidat nézve úgy tűnik, hogy Ibiza a szíved csücske...

Igen, teljesen oda vagyok azért a helyért. Nagyon menő! Bármilyen zenét szeretne is az ember hallgatni, vagy bármire is szeretne bulizni, ott tutira megtalálja!

Te is szereted a DJ dalait?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!