Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Justin Bieber jól megmondta a magáét Zac Efronnak

Justin Bieber jól megmondta a magáét Zac Efronnak
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az utóbbi időben nagy cimborája lett Justin Bieber Zac Efronnak, annyira, hogy a fiatal énekes már be is mer szólni barátjának.

Az amerikai magazinok szerint egyre többet látni együtt Zac EfronZac EfronSzínész, énekes33cikk5galéria11videóMég több rólat és Justin BieberJustin BieberR&B énekes76cikk6galéria11videóMég több rólat. A fiatal lányok két hatalmas kedvence között hat év korkülönbség van a 28 éves Zac javára, állítólag mégis a 22 éves Justin BieberJustin BieberR&B énekes76cikk6galéria11videóMég több róla a "főnök" a kis duójukban.

Bennfentes infók szerint ugyanis Justin kioktatta újdonsült haverját, hogy jobban meg kellene válogatni, milyen filmeket vállal el. Az énekes szerint Zac EfronZac EfronSzínész, énekes33cikk5galéria11videóMég több rólat túl sok gagyi vígjátékban lehet látni, és ez rosszat tesz karrierjének.

Azt egyelőre nem tudni, Zac mit szólt a kritikához, valószínűleg ő nem tartja rangon alulinak a gagyinak titulált vígjátékokat. Lehet, hogy nem tart majd olyan sokáig a színész és az énekes haversága?

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Nagyon vagány: Justin BieberJustin BieberR&B énekes76cikk6galéria11videóMég több róla fergeteges videót posztolt kiskutyájáról

Szerinted igaza volt Justinnak?

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!