Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Jennifer Aniston könnyekben kitörve mesélt egy régi szívfájdalmáról –Megható videó!

Europress
Jennifer Aniston könnyekben kitörve mesélt egy régi szívfájdalmáról –Megható videó!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A színésznő szerelmi élete hosszú évek óta nyitott könyv a média és a rajongók előtt is.

Ezúttal az olaszországi Giffoni Nemzetközi Filmfesztiválon őszintén válaszolt a neki szegezett kérdésekre. Amikor a párkapcsolatairól faggatták, a rajongók őszinte megdöbbenésére, rendkívül emberi reakcióval felelt. Amikor valaki azt kérdezte ugyanis, hogy ébredt-e már valaha azzal a kérdéssel, hogy ki is ő valójában, a Jóbarátok sztárja hirtelen elsírta magát!

„Az egész helyiségben helyet foglalók összes ujja nem lenne elég arra, hogy megszámoljam, hányszor történt meg velem. Mindannyian emberek vagyunk, legyen szó akár pincérnőről, pékről, diákról, vagy teljesen mindegy, hogy kiről, alapesetben mindenkivel megtörténhet, hogy besokall és azt mondja, „Nem bírom tovább!”. Vagy azt, hogy „Ez túl sok! A szívem nem bírja, túl nagy a fájdalom, nem lennék elég jó? Vajon túl fogom élni?”

A 47 éves színésznő korábban öt évig élt boldog házasságban Brad Pitt-tel, 2005-ben azonban elváltak, a feltételezések szerint Angelina és Brad szárba szökő szerelme miatt. Justin Theroux tavaly augusztusban vette feleségül, amely házasság azóta is tart.

Kép
forrás: Europress

A megható videó nekünk is könnyet csalt a szemünkbe!

Olvasd el ezt is!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!