Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Műteni kellett Kulcsár Edinát!

Facebook/Kulcsár Edina
Műteni kellett Kulcsár Edinát!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A műsorvezetőről a Nagy Duett adásai alatt derült ki, hogy egy fejlődési rendellenesség miatt operációra lesz szüksége.

A műsor forgatásai alatt egyre többször rekedt be a szépség, erre az énektanára hívta fel a figyelmét. Épp ezért Edina elment egy kivizsgálásra, ahol sajnos kiderült, hogy több probléma is fennáll: egyrészt nem fejlődött ki rendesen az egyik orrjárata, ezért eddig csak az egyik orrlyukán át kapott levegőt. Másrészt pedig egy hangszálpolipot is találtak nála, így mindenképpen műteni kellett a műsorvezetőt.

Kép
forrás: TV2

Az Édes Élet Holiday egyik legutóbbi részéből az is kiderült: az egyórás orrműtét sikeres volt, azonban a polipot egyelőre nem távolították el, mert félő volt, hogy megsérülnek Edina hangszálai. A szépség reméli: találnak más megoldást, mert nem szeretne újabb operációt. Rajongóinak az alábbi kedves üzenetet és képet posztolta a lábadozásáról a kórházból:

Nos, ezúton is nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki aggódó leveleket írt nekem, már teljesen jól vagyok! De aki látta tegnap az adást az láthatta, hogy sikeres volt a műtét! Bent kellett ugyan maradnom egy éjszakára, de Csuti bent aludt velem a kórházban!

- Facebook/Kulcsár EdinaKulcsár Edinamodell,műsorvezető,divattervező 27cikk2galéria1videóMég több róla

Jobbulást kívánunk Edinának!

Fizess elő a JOY-ra és kedvezményesen juthatsz hozzá a Runner's World magazinhoz is! 3 JOY + 3 Runner's World az alábbi áron!

Csak 2500 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!