Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A High School Musical sztárja kimondta a boldogító igent!

Europress
A High School Musical sztárja kimondta a boldogító igent!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Minden nő ilyen romantikus kaliforniai esküvőre vágyik!

Corbin Bleu megadta a módját mind a lánykérésnek, mind pedig az esküvőnek. Párjával, Sasha Clements-szel egy torontói élelmiszerboltban találkoztak öt évvel ezelőtt és első pillantásra egymásba szerettek.

Három évvel később a High School Musical sztárja Disneylandben egy egészen egyedülálló meglepetéssel nyűgözte le kanadai barátnőjét: tűzijáték közben, Hamupipőke kastélya előtt állva Corbin egy üvegcipő formájú dobozból egyszer csak előhúzott egy gyémántgyűrűt és megkérte szerelme kezét! A csodaszép ékszert akkor az Instagramon is megmutatta.

Öt, együtt töltött év után szombaton 160 vendég előtt a kaliforniai Santa Barbara-n mondták ki a boldogító igent, melyről a 27 éves Disney-sztár nagyon boldogan nyilatkozott.

Életem legboldogabb pillanata volt az, amikor Sasha-t feleségül vettem. A lábam ujjától a fejem búbjáig hihetetlen érzés fogott el, ahogy megláttam a gyönyörű ruhában sétálni az oltár felé. A fátylát fújta a szél, arcán látva a széles mosolyt, hirtelen eszembe jutott, hogy azt a nőt veszem feleségül, akire mindig is vártam. A világ legboldogabb emberévé tett ezzel.

Kép
forrás: Europress

A lehető legromantikusabb esküvő után sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak!

Olvasd el ezt is!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!