Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Így durvult el szép lassan a Taylor-Kanye háború: újabb celeb szállt be, aki alaposan lejáratta magát!

Europress
Így durvult el szép lassan a Taylor-Kanye háború: újabb celeb szállt be, aki alaposan lejáratta magát!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Egyre több híresség száll be a két sztár közötti háborúba: legutóbb pl. Khloe Kardashian veszett össze nyilvánosan az egyik fiatal színésznővel, aki szintén állást foglalt az ügyben. Mi jöhet még?

Taylor SwiftTaylor Swifténekesnő, színésznő129cikk18galéria20videóMég több róla nem először keveredik bele ilyen csúnya, nyilvános vitába, azonban kétséget kizáróan a Kanye WestKanye WestRapper, Producer77cikk9galéria3videóMég több rólatel folytatott háborúja a legdurvább eddig az összes közül! Az énekesnő először 2009-ben bonyolódott "harcba" Kim KardashianKim Kardashiantelevíziós személyiség, modell, színésznő, üzletasszony217cikk28galéria6videóMég több róla férjével, amikor az félbeszakította Taylor egyik színpadi köszönőbeszédét.

Aztán idén júniusban akadt ki azon, hogy Kanye Famous című számában csak simán "that bitch"-ként hivatkozik rá, a klipben pedig egy pucér Taylor-hasonmással fetreng az ágyban és közben azt rappeli: "Én tettem híressé azt a ribancot!"...A szőke sztár állítása szerint, a rapper nem egyeztette vele sem a szöveget, sem a videót, épp ezért amikor megjelent, az nagyon rosszul érintette Taylort.

Az ominózus pillanat 2009-ben
Az ominózus pillanat 2009-ben

Most viszont úgy tűnik, hogy tetőzik a történet: Kim KardashianKim Kardashiantelevíziós személyiség, modell, színésznő, üzletasszony217cikk28galéria6videóMég több róla ugyanis a napokban Twitter oldalán osztotta meg azt a hangfelvételt, amelyen Taylor és a férje a kérdéses számról egyeztetnek. A felvételen az hallatszik: az énekesnőnek nem volt problémája a dallal és jóváhagyta azt! Akkor most kinek van igaza?!

Taylor persze erre is azonnal reagált és közleményben mondta el: arról senki sem tájékoztatta, hogy Kanye ribancnak nevezi a dalában, épp ezért erre nem tud "jól" reagálni. Ezt az "apró" részletet nem közölte vele a rapper, pedig szeretett volna hinni neki anno, amikor azt mondta: imádni fogja a számot!

És hogy kik keveredtek még bele a háborúba a celebvilágból? Nos, nem is kevesen!

Selena GomezSelena GomezSzínésznő, Énekesnő89cikk5galéria12videóMég több róla, Kim és Khloe Kardashian, Chloe MoretzChloe Moretzszínésznő12cikk2galéria2videóMég több róla, Demi Lovato, Katy PerryKaty Perryénekesnő95cikk8galéria10videóMég több róla, Ruby Rose és persze Calvin Harris is rajta van a listán. Selena pl. azonnal megvédte a barátnőjét és azt írta: ne foglalkozzon velük, van fontosabb dolga is, mint a Kimye páros mocskolódásait hallgatni. Azt is hozzátette: úgy tűnik, az igazság itt nem számít, csak a gyűlölet vesz körül mindent.

Kép

Katy PerryKaty Perryénekesnő95cikk8galéria10videóMég több róla saját új dalának címével üzent és csupán annyit írt: "Emelkedj felül ezen!" Nos, nem tudjuk kinek szólhatott az üzenet, mert a hírek szerint az énekesnő Calvin Harris mellett állt a szakítás után, Taylorral pedig nem túl jó a kapcsolata...

Demi Lovato állásfoglalása viszont egyértelmű, ugyanis ő így kommentelt: "Imádom Kim KardashianKim Kardashiantelevíziós személyiség, modell, színésznő, üzletasszony217cikk28galéria6videóMég több rólat!"

Khloe Kardashiannak köszönhetően viszont most teljesen eldurvult a vita, a celeblány ugyanis már az ízléstelenség határát súrolta legújabb tweet-jével. Történt ugyanis, hogy Chloe MoretzChloe Moretzszínésznő12cikk2galéria2videóMég több róla leírta: Taylornak nem kellene olyanokra fecsérelnie az idejét és a nyilatkozatait, akik nem érdemlik meg, majd hozzátette:

Az egész zenei iparágnak ki kellene jönnie abból a fekete lyukból, amiben van és arra koncentrálni ami a VALÓ VILÁGBAN történik!

Erre Khloe a következő képet és szöveget posztolta: "Ez az a "lyuk", amire célzol, Chloe?"

Kép

Persze ezen rögtön kiakadt a celebvilág és a modell Ruby Rose például úgy kommentelte az esetet: azt hitte, hogy Khloe egy jófej lány, de ez az undorító poszt abszolút nem ezt bizonyítja! Ráadásul a jobb oldali fotón nem is Chloe MoretzChloe Moretzszínésznő12cikk2galéria2videóMég több róla szerepel...

Nos, ezek után nem tudjuk, hogy hová fajulhat még ez a celebháború, de reméljük, hogy több hasonló, egymást lejárató poszt nem születik!

Olvasd el ezt is!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!