Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ki gondolta volna? Sztárok, akik elképesztően jó családapák

Europress
Ki gondolta volna? Sztárok, akik elképesztően jó családapák
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Sikeresek, sármosak, gazdagok és még családapának is fantasztikusak! Összeszedtük 10 kedvencünket, akik nem csak a kamera előtt, de a gyerekszobában is remekül megállják a helyüket!

Bevalljuk őszintén, kivételesen sok időbe telt, amíg cikkünk képanyagát összegyűjtöttük, és nem azért, mert olyan sokáig kellett keresgélni. Inkább az olvadozás, na az vett el rengeteg hasznos percet... Ugyan nem látunk bele a sztárok valódi életébe, nem ismerjük, milyen gondokkal közdenek, nehéz megállapítani, mi a valóság és mi az álca, ezzel együtt az alábbi hírességekről könnyen elhisszük, hogy valóban ideális családapák. És reméljük, szurkolunk, hogy igaz legyen és így is maradjon!

<a href=Matthew McConaugheyMatthew McConaugheySzínész15cikk1galéria1videóMég több róla feleségével két fiút és egy lányt nevel. Kattints az alábbi galériára a legjóképűbb sztárapukákért!" />
Matthew McConaugheyMatthew McConaugheySzínész15cikk1galéria1videóMég több róla feleségével két fiút és egy lányt nevel. Kattints az alábbi galériára a legjóképűbb sztárapukákért!

Még több sztárapukáért kattints a galériára!

Nézd meg a galériánkat>10 kép
Sztárok, akik példás családapák
Napi horoszkóp május 27.:a Bakok komoly elhatározásra jutnak, a Halak bátran vállalják a véleményüket

Mielőtt átadod magad a hétvégének, érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

Ilyen szemöldök illik az arcformádhoz

A legjobb sztárszemöldököket vettük sorra, hogy kiderítsük, vajon kinek milyen fazon áll a legjobban.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!