Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Blakey Lively vakmerő döntéséről mesélt

Europress
Blakey Lively vakmerő döntéséről mesélt
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Blake Lively élete fantasztikus, csodás kismama, boldog párkapcsolatban él Hollywood egyik legdögösebb pasijával, és a karrierje is virágzik!

A JOY aktuális címlapsztárja igazán szuper időszakot él át! Épp promózza legújabb filmjét, a Café Society-t, augusztusban bemutatják a következő moziját, A zátonyt, mindeközben ő a kismamák jelenlegi legnagyobb idolja. Keveseknek sikerült, ami neki: a magánélete és a karrierje is egyaránt dübörög, és hihetetlenül boldog!

Olvasd el ezt is!

Most pedig elárulta, hogy annak idején, amikor aláírt a Cafe Society-re, azt sem tudta, hogy miről szól majd pontosan a film, mégis gondolkodás nélkül rábólintott. Hiszen egy ikonikus rendezővel, Woody Allennel dolgozhatott, ráadásul tudta, hogy a karaktere egy bonyolult nő lesz, így teljesen biztos volt abban, hogy bármi is lesz ebből, az csak jó lehet! Ez azért vakmerő döntés, főleg ismerve Woody filmjeit, ugye?

Mi nagyon örülünk, hogy így történt!


Az augusztusi JOY-ban egy hosszabb cikket is olvashatszt a színésznőről!

Kép

Fizess elő a JOY-ra és kedvezményesen juthatsz hozzá a Runner's World magazinhoz is! 3 JOY + 3 Runner's World az alábbi áron!

Csak 2500 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!