Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Botrány a Fifth Harmony körül: tényleg erőszakosan viselkedtek a testőrök a lányok rajongóival?

Europress
Botrány a Fifth Harmony körül: tényleg erőszakosan viselkedtek a testőrök a lányok rajongóival?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A lányok végre nyilatkoztak az ügyben, ami eléggé nagy port kavart az utóbbi pár napban.

Az amerikai X-Faktorban feltűnt lánybanda a Twitter oldalán védte meg a saját security csapatát, akik ellen néhány napja több rajongó is panaszt tett a közösségi oldalakon. A lányok ugyanis épp világ körüli turnén vannak, legutóbbi koncertjük helyszínén, Brazíliában pedig sajnos egy olyan inzultus érte őket, ami kapcsán kénytelenek voltak kiadni egy közleményt.

Kép
forrás: Europress

Az történt ugyanis, hogy néhány rajongójuk megpróbált átjutni a biztonságiakon, hogy egy levelet csúsztassanak át a lányok hotelszobájának ajtaja alatt. Ezt az őrök persze megakadályozták, viszont a felháborodott rajongók sérelmezték a bánásmódot: azt állították, hogy a bodyguardok erőszakosan viselkedtek és trágár szavakat ordítoztak nekik. Camila, Ally, Dinah, Normani és Lauren erre a következő bejegyzést tették közzé:

"Sajnáljuk, hogy egyesek nem tisztelnek annyira minket és a munkánkat, hogy képesek hazugságokat terjeszteni a testőreinkről és az ő (egyébként kiváló) munkájukról. Mi is ott voltunk az esetnél, láttuk, hallottuk, hogy mi történt. A testőreink teljesen normálisan jártak el az ügyben. Az orlandói lövöldözés után (amiben meghalt Christina Grimmie, énekesnő - a szerk.) sajnos nem lehetünk elég óvatosak, ha a személyes védelemről van szó, ezt kérlek értsétek meg. Mi értetek vagyunk és értetek dolgozunk, de azt néha elfelejtitek, hogy belőlünk csak 5 van, ti pedig több ezren vagytok..."

Szerinted kinek lehet igaza az ügyben?

Olvasd el ezt is!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!