Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Két pasi egyszerre? Nem tudjuk követni, kivel jár most Kylie Jenner

Europress
Két pasi egyszerre? Nem tudjuk követni, kivel jár most Kylie Jenner
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nagyon nehéz számon tartanunk, kivel jár az utóbbi időben a Kardashian-Jenner család 18 éves szépsége.

Bár Kylie JennerKylie Jennerközszereplő, televíziós személyiség84cikk9galéria1videóMég több róla a hírek szerint májusban végleg szakított az amerikai hip-hop fenegyerekével, TygaTygaRapper12cikk1galéria1videóMég több róla-val, most ismét együtt mutatkoztak Kanye West klippremierjén, a kaliforniai Inglewoodban. A páros együtt érkezett a helyszínre, ahol egymás mellett foglaltak helyet, majd együtt hajtottak el, Kylie autóján. A jelek szerint elég nehéz tehát azt mondani, hogy semmi nincs közöttük

Kép

Előző este a reality-sztár szexi képet posztolt magáról instagram oldalára, melyen a rappert is bejelölte, méghozzá a saját fenekére! Mitagadás, elég furcsa egybeesések ezek!

A történet pikantériája: mint ahogy arról korábban írtunk, májusban azért szakítottak, mert a Kardashian család legfiatalabb tagja PartyNextDoor-ral kezdett románcot alakítani, együtt mutatkozva mindenhol, láthatóan igen komoly kémiai reakciókat mutatva! Mitöbb, a rapper még a saját videoklipjében is komoly szerepet adott a lánynak, ahol szexi és sokat sejtető táncot is lejtettek.

Valljuk be, elég nehéz kiigazodni a szerelmi háromszögön, mindenesetre kíváncsian várjuk a folytatást!

Te kinek drukkolsz?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!