Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Máris? Nagy lépés Taylor Swift és Tom Hiddleston kapcsolatában!

Máris? Nagy lépés Taylor Swift és Tom Hiddleston kapcsolatában!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Minden szerelmespár kapcsolatában komoly fordulópontot jelent a szülőkkel történő első találkozás.

Taylor SwiftTaylor Swifténekesnő, színésznő129cikk18galéria20videóMég több róla és Tom HiddlestonTom Hiddlestonszínész32cikk1galéria2videóMég több róla csupán két hete alkot egy párt, de úgy tűnik, már most elejét vették a bizonytalanságnak és túlestek a "nehezén". A képek tanúsága szerint méghozzá nem is sikerült rosszul a bemutatkozás!
A Shake it off és más dalok népszerű énekesnője –aki nem olyan rég szakított Calvin Harris-szel- pénteken magángépre ült újdonsült kedvesével, és egyenesen Angliáig repültek, hogy a színész bemutathassa Taylort az édesanyjának, aki láthatóan nagyon hamar megtalálta a közös hangot a lánnyal - írja a Daily Mail.

Kép
forrás: Daily Mail

Mindez egy nappal azután történt, hogy a popsztár bemutatta Nashville-ben élő szüleinek a Thor 35 éves sztárját. Nagy valószínűséggel a találkozáson felbuzdulva döntöttek úgy, hogy magángéppel átrepülnek a tengeren, ahol a bemutatás után luxusautót bérelve, testőrökkel körülvéve Tom megmutatta azokat a helyeket, ahol gyerekkorában sokszor fordult meg.
Ahogy a mondás is tartja, nézd meg az anyját, vedd el a lányát!

A BEMUTATÁSOK NAGYON JÓL SIKERÜLTEK, REMÉLJÜK EZ VOLT AZ EGYETLEN AKADÁLY A PÁR KAPCSOLATÁBAN, SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK NEKIK!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!