Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Pucéran egy ágyban Taylor Swift, Kim Kardashian és Kanye West

Pucéran egy ágyban Taylor Swift, Kim Kardashian és Kanye West
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Kanye West új projektje nagyon nagyot üt!

Hamarosan érkezik Kanye WestKanye WestRapper, Producer77cikk9galéria3videóMég több róla legújabb klipje, ami a Famous című dalhoz készült, és már a videó promója is igencsak megbotránkoztatóra sikeredett! Először is nézd meg ezt a képet:

Kép

Szóval, a legújabb klipben láthatjuk többek között Taylor SwiftTaylor Swifténekesnő, színésznő128cikk18galéria20videóMég több rólaet, Kim KardashianKim Kardashiantelevíziós személyiség, modell, színésznő, üzletasszony215cikk28galéria6videóMég több rólat, Rihannát, Caitlyn Jennert, Donald Trumpot is meztelenül egy ágyban Kanye WestKanye WestRapper, Producer77cikk9galéria3videóMég több rólatel! A rapper állítása szerint Trump kivételével mindegyik sztár bevállalta a pucérkodást a kedvéért, mi ezt nem nem vesszük be, a hasonmások viszont nagyon jók. (Bár manapság nem lehet tudni...) Azt is érdemes elmondani, hogy nem csak úgy kidobta a netre a kisvideót, hanem egy hatalmas kivetítőn mutatta meg egy los angeles-i stadionban. Mi már nagyon kíváncsiak vagyunk a klipre, de addig ezzel kell beérni: A VIDEÓÉRT KLIKK KANYE OLDALÁRA!

Fizess elő a JOY-ra és kedvezményesen juthatsz hozzá a Runner's World magazinhoz is! 3 JOY + 3 Runner's World az alábbi áron!

Csak 2500 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!