Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ezt látnod kell: Erzsébet királynő kislányos rajongással fogadta David Beckhamet!

Europress
Ezt látnod kell: Erzsébet királynő kislányos rajongással fogadta David Beckhamet!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Jóllehet, az Egyesült Királyság uralkodónője, II. Erzsébet királynő az idén ünnepelte 90. születésnapját, ha olyan szituáció adódik, amelyben jól érzi magát, bizony ő is tud rendkívül bájosan lelkesedni valamiért.

Most például a foci EB ideje alatt a minap a futball klasszis, David BeckhamDavid Beckhamfutballista59cikk10galéria5videóMég több rólaet fogadta egy díjátadás erejéig a Buckhingam-palotában, ahol a világ élvonalbeli játékosai között számontartott Beckham igen megtisztelő díjat, az úgynevezett „Fiatal Vezetők Díját”vehetett át, személyesen a királynőtől. Az esetek döntő többségében pókerarccal, kissé talán unottan ücsörgő II. Erzsébet ezúttal, a képek tanúsága szerint némi kislányos izgalommal és rendkívül tüneményes mosoly kíséretében adta át a nagy megtiszteltetésnek számító elismerést. Beckham ugyanis immáron két éve vesz részt abban a programban, amelyben angol fiatalok -többnyire ismert személyiségek-, követendő példaként sokat tesznek a közügyekért, illetve karitatív tevékenységet folytatnak és azok vezetőiként részesei az említett megmozdulásnak. A királynő ezzel a díjjal ismerte el a 2013-ban profi pályafutását befejező focista áldozatos tevékenységét, aki egyébiránt nagyon jó és bensőséges viszonyt ápol II. Erzsébettel, illetve az egész angol királyi családdal, többször volt már alkalmuk találkozni és úgy tűnik, a szimpátia kölcsönös közöttük.
A minap a saját unokáját, Vilmos herceget is rendre utasító uralkodónő idén áprilisban ünnepelte 90. születésnapját, melyet katonai felvonulással és piknikkel ünnepeltek, s melyen unokái, Vilmos és Harry hercegek, valamint dédunokái, György és Sarolta is részt vettek.

tehát megállapíthatjuk, hogy egy jóképű futballista még a brit uralkodónőt, az Egyesült Királyság első emberét is lázba tudja hozni!

Kép
Ezek az apróságok komoly károkat okozhatnak a kapcsolatodban

Vannak nyilvánvaló dolgok – például a hűtlenség –, amelyek aláássák a jó kapcsolatot a pároddal, és persze vannak olyan történések is, amelyek lassan settenkedve növelik a köztetek lévő távolságot.

Férjez ment a gyönyörű színésznő, Emmy Rossum - a ruháját érdemes megnézned!

Oltár elé állt kedvesével Hollywood egyik leggyönyörűbb színésznője.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!