Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

El ne ájulj, ha meglátod: Ryan Gosling Budapesten van

Europress
El ne ájulj, ha meglátod: Ryan Gosling Budapesten van
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A világ egyik legdögösebb színésze ugyanis nálunk forgatja új filmjét, ma érkezett.

Bocsi, de szólnunk kell: Ryan természetesen nem egyedül érkezett, magával hozta két pici gyerekét, a 2 hónapos Amandát és a másfél éves Esmeraldát, gyermekei anyját, Eva MendesEva MendesSzínésznő27cikk2galéria0videóMég több rólat, és még kutyájukat, George-ot is. Ebből viszont kiderül, hogy nem csak villámlátogatást teszt Budapesten, így nagyobb az esély, hogy összefuthatunk vele a magyar főváros utcáin. (Ó, bárcsak bárcsak!!!)

Péntek reggel szállt le a gépük a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Amint megtudjuk, hol szállnak meg, és hol lesznek a forgatási helyszínek, azonnal jelezzük, kedves Goslingerek!

<a href=Ryan GoslingRyan Goslingszínész63cikk5galéria9videóMég több róla sokszor veszi ölbe egyébként nem kistermetű kutyáját, ha a helyzet úgy kívánja" />
forrás: MTI Fotó: Kallos Bea
Ryan GoslingRyan Goslingszínész63cikk5galéria9videóMég több róla sokszor veszi ölbe egyébként nem kistermetű kutyáját, ha a helyzet úgy kívánja
<a href=Eva MendesEva MendesSzínésznő27cikk2galéria0videóMég több rólaék figyelnek a gyerekek privát szférájának óvására" />
forrás: MTI Fotó: Kallos Bea
Eva MendesEva MendesSzínésznő27cikk2galéria0videóMég több rólaék figyelnek a gyerekek privát szférájának óvására

A sármos színész egy másik klasszissal, Harrison FordHarrison Fordszínész13cikk1galéria1videóMég több róladal forgatja kis hazánkban a Szárnyas fejvadász folytatását. Az 1982-es filmben Harrison volt a főszereplő, ezek szerint visszatér a folytatásban.

A film sztorijáról: Öt replikáns eltérített egy űrhajót, hogy visszatérjenek a Földre és megkeressék megalkotójukat: az életüket szeretnék meghosszabbítani. Deckard (Harrison FordHarrison Fordszínész13cikk1galéria1videóMég több róla) feladata, hogy megakadályozza ezt, felkutassa és végezzen a replikánsokkal. A film az egyik legismertebb és legjobban sikerült sci-fi a film világában.

Oszd meg a hírt a barátnőiddel is, és ha netán összefutnál Ryannel, AZONNAL KÜLDJ KÉPET NEKÜNK FACEBOOKON :)!

gif

Fizess elő a JOY-ra és kedvezményesen juthatsz hozzá a Runner's World magazinhoz is! 3 JOY + 3 Runner's World az alábbi áron!

Csak 2500 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!