Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Nagy hír Palvin Barbiról! Megtisztelő kitüntetés érte!

Sports Illustrated
Nagy hír Palvin Barbiról! Megtisztelő kitüntetés érte!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Pont a Sports Illustrated kampányfotói miatt kövérezték le az éles nyelvű kommentelők, mégis megkapta az idei év legmegtisztelőbb díját, ami fürdőruhamodellnek kijárhat.

Barbi nemrég tudta meg, hogy ő kapta a legtöbb szavazatot, így ő lett a Sports Illustrated 2016-os Rookie of the Year díj nyertese! Nagyon cuki, a megilletődéstől azt se tudja mit mondjon:

A magyar szépség tehát az év újonca lett, őt tartották a legdögösebbnek a szavazók, és ezzel együtt már garantált, hogy jövőre is viszontláthatjuk a neves magazinban. Elég kemény mezőnyt utasított maga mögé: Ashley Graham, Sofia Resing, Tanya Mityushina, és Bo Krsmanovic közül ő bizonyult a legnagyobb kedvencnek.

Kép

Emlékszel, hogy a kommentelők pont emiatt a fotósorozata miatt kezdtek el azon piszkálódni, hogy jó pár kiló felszaladt Barbira? Sőt mi több le is kövérezték...

Itt nézheted meg a róla készült felvételeket és fotókat:

Nézd meg ezt is!

Nos, úgy látszik a közvéleménynek inkább tetszik, minthogy kritizálná, úgyhogy innen üzenjük a rosszmájúaknak, hogy ez az elismerés magáért beszél!

Olvasd el ezt is!

Szívből gratulálunk Barbinak, csak így tovább!

Fizess elő a JOY-ra és kedvezményesen juthatsz hozzá a Runner's World magazinhoz is! 3 JOY + 3 Runner's World az alábbi áron!

Csak 2500 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!