Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Johnny Depp és társai - Avagy hírességek, akiket családon belüli erőszakkal vádoltak

Johnny Depp és társai - Avagy hírességek, akiket családon belüli erőszakkal vádoltak
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Vajon tényleg képes lenne megütni feleségét Johnny Depp? Bármi is legyen az igazság, a hasonló esetek sajnos nem ritkák Hollywoodban. Íme a leghíresebb "asszonyverők", avagy családi balhék, ahogy a sztárok csinálják!

Naponta látnak napvilágot újabb részletek Johnny DeppJohnny Deppszínész46cikk4galéria7videóMég több róla és Amber Heard válásával kapcsolatban. Vannak érvek pro és kontra, de az biztos, hogy a családon belüli erőszak nem játék, így nem véletlen, hogy még a legnagyobb Depp fanok is kételkednek az ártatlanságában. Igen, nehéz elhinni ezt a színészről, de nem ő lenne az első sztár, akiről kiderül, hogy eljár a keze!

1. Sean Penn

Kép

Az biztos, hogy Sean Penn és Madonna házassága nem volt egy tündérmese. Sean önértékelési problémákkal küzdött, és nem tudta feldolgozni, hogy szerelme sikeresebb nála. Férfiasságát néhány jól célzott pofonnal próbálta erősíteni, egy ilyen alkalommal az énekesnő kórházba is került. Furcsa, de mindezek ellenére Madonna ma már csak a jóra emlékszik, és számtalanszor nyilatkozik pozitívan volt férjéről.

A cikk folytatását ide kattintva találod!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!