Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Wow! Itt van Justin Bieber legújabb videója!

Wow! Itt van Justin Bieber legújabb videója!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Justin Bieber sokak szemében még mindig az a bilihajú kisfiú, aki elszántan énekelte azt, hogy "Baby, baby, baby oooh" még valamikor 2010-ben...

Azóta pedig eltelt 6 év, kiadott még három albumot, begyűjtött számtalan MTV díjat, és idén még egy Grammy-t is nyert "Where Are U Now" című dalával, ja és már 22 éves! Még mindig mocskosul fiatal, de valamiért nagyon jól működik az egész képlet, amit kimondottan ráírtak, és ez természetesen a mögötte szorgosan dolgozó csapat érdeme is.


Most kivételesen nem feszegetnénk se a Hailey Baldwin-os, se a Selena-s vonalat, és újabb tetoválásokról se számolhatunk be, a hír egész egyszerűen csak annyi, hogy új videoklippel jelentkezett az éppen világkörüli turnén lévő énekes. Nem kell semmi komolyra gondolni, mindössze pillanatképek sokaságát vágták össze egy 3 és fél perces videóvá. A végeredmény pedig szerintünk elég biztató! Hát íme....

Lehet utálni, lehet szeretni, egy biztos: mindenkinek van véleménye róla. Új albumáról pedig már annyi sláger került ki, hogy van egy olyan sanda gyanúnk, hogy titkon azóta még többen kedvelik az ifjú kanadai titán munkásságát!

Mi szeretjük! És te?

Olvasd el ezt is!
Ettől a gyémánt gyűrűtől lehidalsz! Megmutatta évfordulós ajándékát a világ egyik leggazdagabb emberének felesége

Elképesztő méretű gyémántgyűrűjét mutogatja az interneten az egyik leggazdagabb orosz fiatal felesége.

Kiderült Celine Dion titka

Sokáig nem árulta el az énekesnő.

Gondoltad volna? Ilyen leánybúcsú illik hozzád a horoszkópod szerint!

Leánybúcsút szervezel, és gőzöd sincs, milyen bulinak örülne a leendő feleség? Nem is kell tovább gondolkodnod: a menyasszony horoszkópja elárulja, milyen leánybúcsú passzolna hozzá a leginkább!

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!