Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

5 izgalmas titok Marilyn Monroe-ról

5 izgalmas titok Marilyn Monroe-ról
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ezekről talán még a legnagyobb rajongók sem tudtak.

Marilyn MonroeMarilyn MonroeSzínésznő, Énekesnő13cikk1galéria0videóMég több róla már 90 éves lenne, ha nem halt volna meg igen rejtélyes körülmények között. A legendás színésznőről rengeteg olyan infó küztudott, mint hogy Norma Jean volt a neve, ám van pár olyan titok, melyekről talán még azok sem tudtak eddig, akik nagy rajongói a művésznőnek. Ezekből mutatunk most ötöt!

1. Fátyolos hanghordozása egy gyerekkori beszédhibának köszönhető. Kevesen tudják, hogy Monroe egyik védjegye, azaz a beszéde azért volt olyan, mintha mindig szexin habogott volna, mert kiskorában dadogott és orvosa ezt azzal küszöbölte ki, hogy újfajta hangképzésre ösztönözte.

2. Majdnem ő játszotta Holy Golightlyt az Álom luxuskivitelben filmváltozatában, mert Capote is őt akarta. A színésznő végül tanácsadója, Paula Strasberg hatására utasította vissza a szerepet, aki azt mondta neki, nem kéne egy éjszakai pilangót játszania. Capote nagyon csalódott volt, a szerepet pedig végül Audrey Hepburn kapta.

3. Amikor 1962-ben Kennedy szülinapján énekelt, a ruhát konkrétan rá szabták. A testszínű, strasszokkal kirakott darab ugyanis annyira szűk volt, hogy rajta kellett összeilleszteni. Később egy aukción 1,26 millió dollárért kelt el.

Olvasd el ezt is!

4. Egy csomó hírességnek vannak Monroe relikviái. Mariah Crey például tübb, mint hatszázezer dollárért vette meg a színésznő fehér zongoráját. Tommy Hilfiger pedig ruhákból vásárolt be, melyeket Monroe filmekben viselt. Beruházott ilyen farmerre vagy cowgirl csizmára is.

5. Bár a színésznő volt a Playboy első címlaplánya 1953-ban, Hugh Hefner sosem találkozott vele, mindössze egyszer beszéltek telefonon. Viszont Hefner pont Monroe sírja mellett vett helyet majdani kriptájának. Ami bizarr ugyan, de kifejezi iránta érzett rajongását.

Szereted Marilyn MonroeMarilyn MonroeSzínésznő, Énekesnő13cikk1galéria0videóMég több róla filmjeit és legendás megjelenését?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!