A nap cikke

Kiderült: így lépnek félre a legtöbben egy kapcsolatban

A megcsalás sokféle módon történhet, de most már azt is tudjuk, melyik a leggyakoribb.

Még több olvasnivaló

Ma 20 éves a Harry Potter-könyvsorozat! Íme, az írónő üzenete, meg a kedvenc sztorijaink + még a Facebookod is ünnepel

Ez a 10 dolog (állítólag) balszerencsét hoz az esküvőn

Ezt ki ne hagyd: nézd meg elsőként a BRAINS vadi új klipjét!

5 mód, ahogyan a megcsalás után megváltozik a kapcsolatod

Elolvadtunk! Elképesztően édes fotót posztolt Gal Gadot és Vin Diesel!

Surie Cruise kiköpött mása a fiatalkori Tom Cruise-nak – íme, a legfrissebb fotó, ami ezt bizonyítja!

4 hónapon belül másodszor nősült meg a Gossip Girl főszereplője

Ez tényleg megtörtént: Lady Gaga túrázós szettjétől tuti, hogy padlót fogsz!

5 izgalmas titok Marilyn Monroe-ról

5 izgalmas titok Marilyn Monroe-ról
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ezekről talán még a legnagyobb rajongók sem tudtak.

Marilyn Monroe Marilyn Monroe Színésznő, Énekesnő 15cikk 2galéria 0videó Még több róla már 90 éves lenne, ha nem halt volna meg igen rejtélyes körülmények között. A legendás színésznőről rengeteg olyan infó küztudott, mint hogy Norma Jean volt a neve, ám van pár olyan titok, melyekről talán még azok sem tudtak eddig, akik nagy rajongói a művésznőnek. Ezekből mutatunk most ötöt!

1. Fátyolos hanghordozása egy gyerekkori beszédhibának köszönhető. Kevesen tudják, hogy Monroe egyik védjegye, azaz a beszéde azért volt olyan, mintha mindig szexin habogott volna, mert kiskorában dadogott és orvosa ezt azzal küszöbölte ki, hogy újfajta hangképzésre ösztönözte.

2. Majdnem ő játszotta Holy Golightlyt az Álom luxuskivitelben filmváltozatában, mert Capote is őt akarta. A színésznő végül tanácsadója, Paula Strasberg hatására utasította vissza a szerepet, aki azt mondta neki, nem kéne egy éjszakai pilangót játszania. Capote nagyon csalódott volt, a szerepet pedig végül Audrey Hepburn kapta.

3. Amikor 1962-ben Kennedy szülinapján énekelt, a ruhát konkrétan rá szabták. A testszínű, strasszokkal kirakott darab ugyanis annyira szűk volt, hogy rajta kellett összeilleszteni. Később egy aukción 1,26 millió dollárért kelt el.

4. Egy csomó hírességnek vannak Monroe relikviái. Mariah Crey például tübb, mint hatszázezer dollárért vette meg a színésznő fehér zongoráját. Tommy Hilfiger pedig ruhákból vásárolt be, melyeket Monroe filmekben viselt. Beruházott ilyen farmerre vagy cowgirl csizmára is.

5. Bár a színésznő volt a Playboy első címlaplánya 1953-ban, Hugh Hefner sosem találkozott vele, mindössze egyszer beszéltek telefonon. Viszont Hefner pont Monroe sírja mellett vett helyet majdani kriptájának. Ami bizarr ugyan, de kifejezi iránta érzett rajongását.

Szereted Marilyn Monroe Marilyn Monroe Színésznő, Énekesnő 15cikk 2galéria 0videó Még több róla filmjeit és legendás megjelenését?

Ma 20 éves a Harry Potter-könyvsorozat! Íme, az írónő üzenete, meg a kedvenc sztorijaink + még a Facebookod is ünnepel

Meghatódni ér! Az elmúlt két évtizedben egyszerűen lehetetlen, hogy az életedet teljesen varázstalanul, tudatlan mugliként élted végig, s legalább egy kicsit találkoznod kellett a varázslóvilág történeteivel, és ha azok téged is elvarázsoltak, van okod megemlékezni erről a neves napról. Már csak az a kérdés, hogy te Griffendéles, Hugrabugos, Hollóhátas vagy esetleg Mardekáros színekben szeretnéd megünnepelni ezt a jeles dátumot!

Bréking! Megszületett Trokán Anna kisfia

Úszik a boldogságban a Trokán-család!

5 mód, ahogyan a megcsalás után megváltozik a kapcsolatod

Sajnos a megcsalás a kutatások szerint elég gyakran előfordul: a párok 60-70 százaléka kacsingatott már más irányba.

Fizess elő 1 évre a JOY-ra 40% kedvezménnyel!

Csak 3600 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!