Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Tovább gyűrűzik a Johnny Depp-botrány: sms-ek és fotók kerültek elő a bántalmazott feleségről

Europress
Tovább gyűrűzik a Johnny Depp-botrány: sms-ek és fotók kerültek elő a bántalmazott feleségről
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Újabb részletekre derült fény a két sztár csúnya válási ügyében.

Egyre több bizonyíték kerül elő Johnny DeppJohnny Deppszínész46cikk4galéria7videóMég több róla és Amber Heard ügyével kapcsolatosan, ezek pedig további találgatásokra adnak okot. Pár napja ugyanis nyilvánosságra hoztak néhány sms-t és újabb fotókat, amelyeken a színésznő arcán egyértelműen látszanak a bántalmazás nyomai. Ráadásul ezek egy része tavaly decemberben készült, az sms-ek pedig 2014 májusiak, ami azt jelenti, hogy nem egyszeri botlásról van szó: a színész ezek alapján többször és hosszabb időn keresztül bánthatta a feleségét.

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Mi az igazság? Johnny DeppJohnny Deppszínész46cikk4galéria7videóMég több róla védelmére kelt mindkét ex-felesége

A szöveges üzenetek szerint volt olyan alkalom, amikor Depp sírt, miután megverte Ambert, a lány pedig azt írta a színész személyi asszisztensének: hiába történik ez már sokadszorra, akkor is vele marad, mert szereti. És azt is hozzátette: bízik benne, hogy meg fog változni és rájön a tettei súlyára. Azonban mivel ez nem történt meg, a sztár úgy érezte, eddig bírta... Az üzeneteket egyébként Johnny személyi asszisztense hozta nyilvánosságra, míg a decemberi fotókat maga Amber, aki eddig visszatartotta ezeket, mert nem akart még nagyobb botrányt.

A galériában megnézheted a kérdéses fotókat és elolvashatod az összes sms-t is!

Nézd meg a galériánkat>8 kép

Ezek után már mi sem tudjuk, hogy


mit gondoljunk! Neked változott a véleményed az ügyről?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!