Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A videó, ami miatt nagyon irigyeljük Nicole Kidman házasságát

A videó, ami miatt nagyon irigyeljük Nicole Kidman házasságát
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Felrobbant a cukiságbomba.

Keith UrbanKeith UrbanÉnekes, Dalszövegíró2cikk0galéria0videóMég több róla és Nicole Kidman már eddig is sokat cukiskodtak a vörös szőnyegen innen és túl is, de most még magasabb szintre emelték az álompár kategóriát.

A 48 éves színésznő és zenész kedvese már 10 éve élnek együtt a legnagyobb boldogságban. Időnként még egy-egy látványos jótékonysági projektet is bevállalnak (mint például ide kattintva, egy kórházban), és boldogan nevelgetik együtt közös gyermekeiket: Sunday Rose 7, Faith Margaret pedig 5 éves. (Két örökbefogadott gyermeküket, Connort és Isabellát Tom neveli, de Nicole többször nyilatkozott arról, hogy őket is ugyanúgy a gyermekének tekinti annak ellenére, hogy már nem együtt élnek. “Nekem négy gyerekem van és nem kettő” – mondja.)

Nicole és Keith az alábbi videóval most felrobbantja a cukiságbombát: egy fergeteges szájszinkront (lip-synch) láthatunk, amelyen az autóban Keith slágerét, a single The Fighter-t éneklik és imádni valóan cukik közben. Nicole-nak ráadásul nagyon jó hangja van, persze ez nem újdonság Robbie Williams-szel közös Something Stupid című slágere óta. Nézzétek!

Kép

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!