Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Még sincs minden veszve? Beyoncé és Jay-Z együtt romantikázott

Még sincs minden veszve? Beyoncé és Jay-Z együtt romantikázott
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A sztárpárról mostanában folyamatosan az a hír járja, hogy el fognak válni, sőt a legtöbben Beyoncé új albumát, a Lemonade-et is a válás bejelentésének tulajdonítják...Most azonban úgy tűnik, talán szeretnének még egy próbát tenni, hogy megmentsék házasságukat.

Bár hivatalosan még egyik fél sem nyilatkozott a válás híréről, mégis gyanúsabbnál gyanúsabb elemek látnak napvilágot: Beyoncé új albumán sokak szerint arról énekel, hogy Jay-ZJay-Zrapper, producer11cikk2galéria0videóMég több róla félrelépett, ráadásul sokak szerint Rita Orával, és egyes források szerint a pár már el is távolíttatta az eljegyzési gyűrű-tetoválását…

Olvasd el ezt is!

Egy dolog azonban biztos: a sztárpár együtt vacsorázott a héten, Beyoncé csinosan kiöltözött, egy virágos maxi ruhát viselt, és kézen fogva távoztak az étteremből.

Nézd meg a galériánkat>3 kép
Még sincs minden veszve? Beyoncé és Jay-ZJay-Zrapper, producer11cikk2galéria0videóMég több róla együtt romantikázott

Queen B nagyon boldognak tűnik a képeken. Talán sikerült rendezniük a problémát?

Jay-ZJay-Zrapper, producer11cikk2galéria0videóMég több róla a válás-pletyka felszökése óta először reagált, mindössze 2 napja:

“You know you made it when the fact/Your marriage made it is worth millions/Lemonade is a popular drink and it still is survival of the littlest.”

- énekli freestyle rapjében. A házassága milliókat ér, és ezzel egyértelművé tette, hogy nem akarja veszni hagyni kettejük ügyét.

Mit gondolsz, szerinted meg lehet menteni a házasságukat?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!