Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Így reagált Tóth Gabi és Tóth Vera az őket ért kemény támadásokra

Így reagált Tóth Gabi és Tóth Vera az őket ért kemény támadásokra
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A két énekesnőt egy múlt heti jótékonysági koncert miatt vette elő a sajtó.

Vera és Gabi most tisztázták a félreértéseket: nem sztárallűr és sértődés miatt hagyták ott azt a jótékonysági koncertet, amit egy rászoruló családért rendeztek a Duna Palotában. Vera a közösségi oldalán reagált a vádakra, testvére nevében is:

Sokat gondolkodtam, hogy válaszoljak, vagy ne válaszoljak arra a bizonyos, csütörtöki Duna Palotában történt esetre, ami egy 7 gyermekes, özvegyen maradt apuka megsegítéséről szólt... Nyilván sokan nem tudják miről van szó, de ezzel az eseménnyel kapcsolatban tegnap napvilágot látott egy-két cikk, melyek szerint a Tóth lányok hisztisen viharzottak el a jótékonysági koncert előtt és nem voltak hajlandóak fellépni, mert nem volt hangtechnika és külön öltöző. Ennyivel elintézték, ezzel komoly zavarokat okozva a fejekben.Úgy döntöttem, mégis megszólalok, mert a cikk nem a valóságot tükrözte, és azóta kemény és igazságtalan támadások érnek minket. Emiatt is szeretném végre egyszer és mindenkorra helyrerakni a történetet, mert a mi oldalunkat eddig nem hallgatta meg senki.

- Facebook/Tóth VeraTóth VeraÉnekesnő23cikk3galéria1videóMég több róla

A teljes bejegyzést alább olvashatod el:

Neked mi a véleményed a történetről?


<p>Szerinted helyesen cselekedtek a lányok?</p>
Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Tóth GabiTóth Gabiénekesnő40cikk2galéria2videóMég több róla és tesója édes gyerekkori fotót osztottak meg

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!