Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Trónok Harca bakik - A 8+1 legnagyobb különbség a sorozat és a könyvek között

Trónok Harca bakik - A 8+1 legnagyobb különbség a sorozat és a könyvek között
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az eltérések nagyobbak és közhelyesebbek, mint azt gondolnád. Nem titok, a héten debütált évadot már nem George R. R. Martin megírt története alapján forgatták, ám ezt valójában már jóval azelőtt megtették, hogy beérték volna a könyvsorozatot. Nem is egyszer! Bűnös?

A Trónok Harca emberek milliót szívét ejtette rabul, ám ott van a rajongók egy kisebb, de annál csalódottabb része - nevezetesen azok, akik George R. R. Martin könyveiért vannak oda. Na ők teljesen ki vannak akadva attól, hogy az HBO mennyi változtatást eszközölt az eredeti történeten a sorozat kedvéért. Most Sansa téves sorsától kezdve, elmerészkedünk az élőhalott Cathlyn Strakig!

1. Catelyn Stark, vagyis ki az a Lady Stoneheart

Annak ellenére, hogy a rajongók bíztak Lady Stark karakterének kiteljesedésében, a sorozatban nem kapott túl nagy szerepet, majd hamar le is zárták a történetét. A könyvben ugyanis felbukkan a rejtélyes Lady Stoneheart, aki egy csapat bandita vezetését veszi át, akiknek egykor Beric Dondarrion parancsolt. Később az is kiderül, hogy Lady Stoneheart nem más, mint feltámasztott és igencsak bosszúszomjas Catelyn Stark.

Jó lenne, ha Michelle Fairley-t visszahozzák a sorozatba, annak ellenére, hogy az utolsó jeleneteiben kikaparta a szemét, mikor meglátta, hogy fiát meggyilkolták, majd neki is elvágták a torkát. Lehet, hogy Lady Stoneheart csak egy könyvbéli karakter marad?

Kép

Kattints ide a cikk folytatásáért!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!