Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Chris Martin megrázó vallomást tett a válásáról

Chris Martin megrázó vallomást tett a válásáról
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A Coldplay frontembere egy eddig sosem hallott titkot osztott meg a nagyközönséggel arról, hogyan viselte a válását.

A 39 éves énekes a Sunday Times-nak mesélt arról, milyen nehezen is tette túl magát a válásán és hogy emiatt sokáig depresszióval is küzdött.

Ma is sokszor ébredek fel úgy, hogy azt érzem: nem vagyok jól. De most már legalább tudom, hogy vannak eszközeim, amikkel ezen túl tudok jutni ezeken a nehezebb napokon. Majdnem egy évig tartó depressziót okozott nálam a válás Gwyneth-től. Sokáig magamat hibáztattam, de szerencsére végül sikerült egy új, tiszta lapot nyitnom az életemben. A dalírás is sokat segített ebben.

Chris boldog új szerelme oldalán
Chris boldog új szerelme oldalán

Chris mára szerencsére tényleg túlvan a volt feleségén, és újra szerelmes és boldog: Annabelle Wallis színésznővel költözöttössze nemrégiben. Gwyneth PaltrowGwyneth Paltrowszínésznő24cikk1galéria2videóMég több róla is továbblépett: őBrad Falchuk-kal a Glee című sorozat egyik készítőjével van együtt 2014 óta.

Te szereted a Coldplay zenéjét?

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Chris MartinChris Martinénekes, zeneszerző, szövegíró17cikk0galéria1videóMég több róla új színésznőre cserélte Jennifer Lawrence-t

Fizess elő a JOY-ra és kedvezményesen juthatsz hozzá a Runner's World magazinhoz is! 3 JOY + 3 Runner's World az alábbi áron!

Csak 2500 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!