Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

„Igyekszem a sok szerelemprojekt között jól ingázni” – interjú JumoDaddy-vel

„Igyekszem a sok szerelemprojekt között jól ingázni” – interjú JumoDaddy-vel
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az Irie Maffia és a Kelemen Kabátban zenekarok billentyűs-dalszerzőjeként és producereként is ismert Horváth Gáspár JumoDaddy alteregójával DJ-ként is hatalmas sikereket ért el. Tengerentúli karrierjéről és terveiről faggattuk!

A legújabb remixeddel egy kanadai orvosi kutatást támogatsz, méghozzá a mellrákkutatást. Fontos ügy ez számodra?

Zenészként elég nehéz az egészségügyben tevőlegesen segíteni, ezért mindig örülök, ha van erre valamilyen közvetett lehetőség. A jótékonysági kiadványok, koncertek mind ilyen alkalmak, ezért szeretem ezeket megragadni. Itt azt a szaktevékenységet tudom folytatni, amelyben én vagyok profi, de a végeredmény mégis egy más, sokszor hiányt szenvedő szakterület javára válik. Az egészségügy személyesen is közel áll hozzám, orvos családból származom, legközelebbi rokonaim és barátaim is sokan dolgoznak orvosként. Külön szeretném Dr. Kulka Janina barátom és rokonom témába vágó szerepét kiemelni, aki hazánk egyik külföldön is elismert emlőrák kutató patológus professzora.

Kép

Hogy áll a tengerentúli karriered?

A kinti karrierem gerincét a kiadványaim képezik. Évek óta a Los Angeles-i Play Me Records csapatába tartozom, de éppen a Pink Cloud remixem kapcsán szerződtem le a Monstercat nevű kiadóval, amely a progresszív elektronikus zenék egyik csúcsminőségű fellegvára. Ez nagyon komoly előrelépés volt. Ezentúl az elmúlt évben minden megjelenésem a Beatport stílus szerinti top 10-es listájára került. A kiadványok mellett a fellépésszervezés is folyamatban van, remélhetőleg hamarosan rendszeres turnézásba tudok kezdeni.

Milyen szakmai terveket tűztél ki az idei évre?

Annál a karrier lépcsőfoknál, ahol most tartok, a szervezettség és a megfelelő team kiépítése a legfontosabb. Nem sok telt el 2016-ból, de nagy előrelépésnek érzem azt, hogy a külföldi és belföldi menedzsmentem is megszilárdulni látszik. Sokat köszönhetek az ügyeimmel foglalkozó MMM Bookingnak és Kovács Jeromos Wondawulf-nak, akivel az ország legelőremutatóbb elektronikus zenei rádióműsorát, az In Medias Basst szerkesztjük és vezetjük minden péntek este az MR2 Petőfin. Zenei célkitűzéseim között van a hazai tehetséges zenészekkel való közreműködésen túl Skrillex kiadójához az OWSLA-hoz való bekerülés.

Kép

Nemrég megkaptad az Év hazai underground DJ-je elismerést. Rengeteg helyen tevékenykedsz a szakmában, jelenleg a DJ karriered élvez prioritást?

Jelenleg igyekszem a sok szerelemprojekt között jól ingázni. Az Irie Maffia és a Kelemen Kabátban is mind az én gyermekem, ahol az élő zenélés élményét élem át, de ugyanennyire fontos a DJ-zés is számomra. Nagy meglepetés volt és öröm, hogy a szakmai zsűri és a szavazók is mind engem tekintettek 2015 legjobb underground DJ-jének. Próbálok jól egyensúlyozni az élő és az elektronikus zene között, mert számomra kiüresedik az egyik a másik nélkül.


Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!