Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

David Beckham könnyfakasztó üzenetet küldött feleségének

David Beckham könnyfakasztó üzenetet küldött feleségének
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Mostanában nem telik el úgy hét, hogy David Beckham ne üzenne valami cukiságot valamelyik családtagjának az Instagram oldalán.

Hol négy gyermekét köszönti fel szülinapjuk alkalmából, hol Victoriának ír ki valami kedvességet úgy, hogy azt 20,5 millió követője is láthassa. A focisztár most anyák napja alkalmából üzent egy igazán meghatót, példáját pedig néhány családtagja is követte.

1. DAVID BECKHAM ÜZENETE VICTORIÁNAK

Kép
forrás: Instagram

„17 évvel ezelőtt kezdődött a fészekrakásunk, és ezeknek a kicsikéknek a legcsodálatosabb édesanyjuk van, akit annyira nagyon szeretnek. És én is szeretem őt, rengeteg okból kifolyólag, de a legfontosabb, hogy a legcsodálatosabb gyerekeket adta nekem. Boldog maminapot – ahogy a gyerekek mondanák” – olvasható a megható üzenet David BeckhamDavid Beckhamfutballista59cikk10galéria5videóMég több róla Instagram oldalán, amelyhez egy olyan fotót mellékelt, amin négy közös gyermekük éppen epret szed.

Kattints ide a cikk folytatásáért, és nézd meg, hogy milyen anyák napi üzenetet írtédesanyjának David, és azt is megmutatjuk, hogy Victoria milyen fotót közölt válaszul a sok megható anyák napi üzenetre. Kattints!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!