Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Emlékszel még Clarissára? Így néz ki most!

Emlékszel még Clarissára? Így néz ki most!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha szeretted a Clarissa vagy a Sabrina, a tiniboszorkány című sorozatokat, akkor biztosan kíváncsi vagy, hogyan él most a főszereplő Melissa Joan Hart.

Három cuki fia született és boldog házasságban él a most 40 éves (!!!) Melissa Joan HartMelissa Joan Hartszínésznő, producer3cikk0galéria0videóMég több róla, aki 25 évvel ezelőtt a Clarissa című sorozattal lett egy csapásra világhírű. A színésznőt később láthattuk a Sabrina, a tiniboszorkány című sorozatban is és néhány középkategóriás filmben, ma pedig már saját édességüzlete és ruhamárkája köti le az energiáit. Utóbbi King of Harts néven fut és menő ruhákat készít 2-12 éves fiúk számára (természetesen az inspirációt a saját fiai, Mason, Brady és Tuck adták a színésznőnek). Férje a zenész Mark Wilkerson. Annyit mondhatunk: szerintünk egyáltalán nem látszik Melissán, hogy mennyi idős, szinte semmit sem változott az évek során!

A színésznő Instagramját érdemes végigböngészni, nézd meg róla a legújabb fotókat!

Te melyik sorozatod nézted a fent említett kettő közül?

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Igen, jól olvasod: a válószelfi az új őrület az interneten - te képes lennél ilyesmire?

Szakítani sosem jó dolog, elválni pedig ha lehet, még ennél is rosszabb – de nem mindenki szerint!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!