Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Kendőzetlen őszinteséggel mesélt életének legnehezebb időszakáról Ördög Nóra

Kendőzetlen őszinteséggel mesélt életének legnehezebb időszakáról Ördög Nóra
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Új könyve egy nem mindennapi könyvborítóval jelenik meg hamarosan, a műsorvezető ugyanis meztelenül pózol rajta.

Pozitív - Tudom, hogy egyszer anya leszek címmel jelenik meg május végén Ördög NóraÖrdög NóraMűsorvezető18cikk1galéria1videóMég több róla új könyve, amelyben arról a nehéz időszakról mesél, amikor férjével szembesültek azzal: lehet, hogy sohasem lehet gyermekük. A műsorvezető a könyv borítóján ruha nélkül pózol, ezzel is erősítve azt, hogy a kötet tényleg kendőzetlenül őszinte és hogy a nőiség egyik legfontosabb kérdését feszegeti.

Gyönyörű és bátor: Nóri új könyve ezzel a borítóval kerül majd a boltokba
forrás: Libri
Gyönyörű és bátor: Nóri új könyve ezzel a borítóval kerül majd a boltokba

Egy éven át tartó reménytelen próbálkozássorozat után szembesültünk a ténnyel, hogy az orvosok szerint meddő pár vagyunk a férjemmel. Közben megéltük, hogy a környezetünkben sokaknak szinte az első érintésre sikerült, csak nekünk nem. Tudom, milyen az, amikor magadban keresed a hibát, mert a vizsgálatok szerint nincs szervi oka a meddőségednek. Ismerem az ősi félelmet: mi van, ha nem lehet gyerekem? És most már azt is tudom, miért ne mondd soha egy babáért küzdő nőnek, hogy ne feszülj rá, ne görcsölj, engedd el, és menni fog. Ebben a könyvben ilyen tanácsot biztosan nem olvasol majd. Nem bosszantani szeretnélek, hanem reményt adni, hitet, kapaszkodót a - saját történetemmel és olyan szakértők gondolataival, akikkel találkoztam a küzdelmünk során.Mindig is hittem abban, hogy egyszer anya leszek. Ugye te is hiszel?

- Ördög NóraÖrdög NóraMűsorvezető18cikk1galéria1videóMég több róla: Pozitív (Libri)

Kíváncsi vagy a kötetre?

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Ördög NóraÖrdög NóraMűsorvezető18cikk1galéria1videóMég több róla arcát kislánya festette ki - íme a vicces eredmény!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!