Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Meredek! Katy Perry igazából egy meggyilkoltnak hitt gyermekmodell?

Meredek! Katy Perry igazából egy meggyilkoltnak hitt gyermekmodell?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Egyre több híve van a furcsa összeesküvés-elméletnek.

JonBenét Ramsey története a világ egyik legrejtélyesebb bűnügye. A meseszép kislányt 6 évesen holtan találták szülei coloradói házában – nyolc órával azután, hogy bejelentették az eltűnését.

A lánykáért a konyha lépcsőjén hagyott levél szerint 118 000 dollárt követeltek elrablói. Apukája, John a levélben foglaltak ellenére egyből hívta a rendőrséget, akik hivatalból azonnal körülnéztek a házban, de nem találták betörés nyomát.

Ám John még aznap este rábukkant a borospincében gyermeke fehér takaróba csavart holttestére. Az orvos szakértők később kimutatták, hogy JonBenét halálát fojtogatás és koponyatörés okozta.

Kép

A rendőrség más lehetőségre való bizonyíték híján a szülőket és a lány bátyját gyanúsította, akiket az 1996-os bűncselekmény vádja alól csak 2008 júliusában mentettek fel – amit az anyuka, Patsy már nem érhetett meg, mert petefészekrákban elhunyt 2 évvel előtte.

A megrázó történet ennyi. Dave Johnson pedig nem kevesebbet állít, minthogy a vak is látja: JonBenét Ramsey valójában Katy PerryKaty Perryénekesnő95cikk8galéria10videóMég több róla, akinek a szülei azért rendezték meg a halálát, hogy titokban hatalmas sztárt nevelhessenek belőle.

A magyarázatul szolgáló videó még 2004-ben került fel a YouTube-ra, ám csak az utóbbi két napban vált világszerte ismertté.

Ez lenne az:


Durván hangzik, igaz?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!