Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

George Clooney bevallotta: szörnyen sikerült a lánykérése

Europress
George Clooney bevallotta: szörnyen sikerült a lánykérése
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Végre kiderült, hogyan kérte meg a hollywoodi sztár szerelme kezét!

George Ellen DeGeneres talk-showjában mesélt a lánykérésről, ami szerinte borzalmasan sikerült...A színész és szerelme ugyanis addig a pillanatig egyszer sem beszéltek házasságról, épp ezért Amal annyira meglepődött a "nagy kérdésen", hogy először vissza is kérdezett, hogy biztosan jól hallotta-e! Pedig a színész mindent előre eltervezett: vacsorát főzött és nagynénje, Rosemary Clooney egyik romantikus dalát tette fel háttérzenének.

Kép
forrás: Europress

A vacsi után Amal el akart kezdeni mosogatni (amit általában csak később szokott), így George-nak rá kellett szólnia, hogy hagyja abba. Amikor a színész letérdelt elé a gyűrűvel, még akkor sem fogta fel,hogy mi történik és a szép zenét dicsérte, ami a háttérben szólt. Aztán csak annyit tudott mondani: "Ó, Istenem!"

Ezután a sztár elmondása szerint, legalább 20 percig térdelt kedvese előtt, mert az nem szólt egyetlen szót sem. George ekkor megelégelte a dolgot és ezt mondta: "Drágám, én remélem hogy a válaszod igen lesz, de 52 éves vagyok és ha még fél órát itt kell térdelnem, akkor egész biztosan bekrepál a csípőm!"

Te hogyan képzeled el a tökéletes lánykérést?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!