Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ide költözött Kulcsár Edina

Edina Kulcsár Facebook
Ide költözött Kulcsár Edina
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A gyönyörű műsorvezetőnő nagy döntést hozott, és elköltözött jelenlegi lakásából.

Edina pedig nem máshoz, mint a dédnagymamájához költözött, aki nemrég temette el a fiát. A szépség ebben a házban nőtt fel, és szeretett volna a dédije mellett lenni ebben az időszakban:

Kép
forrás: Edina Kulcsar Facebook

"HAZAKÖLTÖZTEM!A napokban nagy veszteség ért minket, de főleg az én legdrágább kincsemet, a dédimet! Elvesztette a 2. szülött fiát is, amit elképzelni sem tudok, hogy mennyire nehéz lehet egy anyának, de nála erősebb nőt nem ismerek!!! Mindentől függetlenül úgy határoztam, hogy vissza költözöm hozzá, oda ahol felnőttem mert szüksége van rám, de nem csak neki rám, hanem nekem is rá!Nem számít, hogy luxuskörülmények között hajtod álomra a fejed, vagy egy teljesen átlagos panellakás szobájában... Csak az számít, hogy a szeretteiddel legyél és, hogy ott legyetek egymásnak!"

- Kulcsár EdinaKulcsár Edinamodell,műsorvezető,divattervező 27cikk2galéria1videóMég több róla

Edina már korábban is többször elmondta, hogy az édesanyja és a dédije mennyire közel állnak hozzá, ők a legfontosabb emberek az életében:

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Kulcsár EdinaKulcsár Edinamodell,műsorvezető,divattervező 27cikk2galéria1videóMég több róla drámája: betegsége alatt édesanyja és nagyija tartja benne a lelket

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!